Nosta neuvotteluhuoneesi uudelle tasolle

Voxicon on itsestään selvä valinta kaikille, jotka haluavat rakentaa tulevaisuuden neuvotteluhuoneita ja saada samalla paljon vastinetta rahoille. Tarjoamme edullisia huippuluokan tuotteita, joiden tuntuma ja laatu vastaavat ylemmän hintaluokan tuotteita. Lisäksi tarjoamme luokkamme parhaita huoltopalveluita ja takuita.

TV seinällä

Seinälle asennettava vähintään 70 tuuman televisio on nykyaikaisen neuvotteluhuoneen keskipiste. Voit pitää esitelmiä 4K-tarkkuudella sekä järjestää videoneuvotteluja. Kaikki on kätevästi kaikkien nähtävissä. Voxiconin televisiot ovat hyvä vaihtoehto projektorille. Vaikuttavan terävyyden, ohuen muotoilun ja suuren kirkkauden ansiosta ne toimivat hyvin myös valoisissa huoneissa, joissa on paljon ikkunoita.

Interaktiivinen valkotaulu

Interaktiiviset näytöt ovat yhä suositumpia, mikä ei ole kovin yllättävää, kun ajatellaan, miten paljon enemmän interaktiivisella näytöllä voi tehdä kuin perinteisellä valkotaululla. Voit pitää interaktiivisia esityksiä, tehdä muistiinpanoja suoraan näytölle kokouksen aikana, piirtää ja luoda asiakirjoja yhdessä muiden kanssa. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Voxicon tarjoaa korkealaatuisia interaktiivisia näyttöjä, joiden avulla voit nostaa kokouksesi seuraavalle tasolle.

Webkamera

Hyvä webkamera voi olla ratkaiseva tekijä kokouksen onnistumisen kannalta. Se voi helpottaa viestintää huomattavasti riippumatta siitä, onko kyseessä videopuhelu toisella puolella maapalloa olevien kollegoiden kanssa vai liiketoiminnan kannalta tärkeä kokous. Siksi on tärkeää valita erittäin laadukas webkamera, jotta saat kaiken irti videokokouksistasi. Voxicon tarjoaa valikoiman laadukkaita ja edullisia webkameroita eri tarkkuuksilla ja eri tarpeisiin.

Konferenssikaiutin

Konferenssikaiutin on pieni, usein pyöreä kaiutin, jossa on sisäinen mikrofoni. Sen avulla on helppo siirtyä käyttäjästä toiseen. Käyttäjä voi liittää konferenssikaiuttimen USB-porttiinsa ja saa siten pääsyn neuvotteluhuoneen koko laitteistoon. Videoneuvottelua voi alkaa hallita helposti painamalla laitetta. Voxicon tarjoaa korkealaatuisia konferenssikaiuttimia, joiden koot sopivat kaikentyyppisiin neuvotteluhuoneisiin.

Surround-järjestelmä

Voxicon Soundbar Dolby Atmos täydentää neuvottelutilaa upeasti. Sen avulla voit nauttia korkealuokkaisesta äänestä missä tahansa kohdassa huonetta. Yksi soundbar tuottaa upean surround-äänen, joten kaikki huoneessa olevat pääsevät tapahtumien keskipisteeseen ja lähelle näytöllä näkyviä asioita. Ohuen muotoilun ansiosta soundbar on helppo kiinnittää suoraan seinälle ilman, että se häiritsisi neuvotteluhuoneen sisustusta tai tunnelmaa.