For English version please press here.

Päivitetty viimeksi: 2022-05-24

Mukautettujen tietojen, etujen ja tarjousten antaminen sekä henkilökohtaisen kokemuksen tarjoaminen viestinnässä henkilöille, joilla ei ole Dustin-tiliä.

Dustin haluaa, että verkkosivustomme käyttö ja viestintä kanssasi sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi käsittelemme henkilötietoja tähän tarkoitukseen, jotta me voimme parantaa käyttökokemustasi luodaksemme, tarjotaksemme ja esittääksemme sinulle henkilökohtaisesti räätälöityä sisältöä viestinnässä ja markkinoinnissa postitse, sähköpostitse, tekstiviestitse ja puhelimitse sisältäen räätälöityjä etuja ja tarjouksia, suosituksia, kutsuja tapahtumiin ja muuta tietoa, jonka me ajattelemme olevan merkityksellistä sinulle. Jotta tämä on mahdollista, analysoimme Dustinin keräämiä tietoja, kuten ikä, asuinpaikka, tilaushistoria ja käyttäjän tuottamat tiedot.

Kun annat suostumuksen yllä mainittuun käsittelyyn, ilmoitat muun muassa postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Dustin käyttää näitä yhteystietoja lähettääkseen sinulle vastaavia tuotteita ja palveluita koskevia tarjouksia ja muuta markkinointia. Kerromme tavallisesti tarjouksistamme sähköpostitse, postitse, tekstiviestitse ja puhelimitse. Joskus me viestimme myös digitaalisten mainosten kautta ulkoisilla verkkosivustoilla. Kun olet antanut suostumuksesi tähän käsittelyyn, saat yksilöllisesti räätälöityä viestintää, joka sisältää personoituja tarjouksia, uutisia, tuotesuosituksia, tapahtumakutsuja ja etuja juuri sinuun liittyen. Mukauttamalla tarjouksia ja muuta viestintää tietojesi ja sivustomme käyttämisesi perusteella voimme varmistaa, että saat sinua kiinnostavaa merkityksellistä tietoa. Sen lisäksi voit nauttia henkilökohtaisesta verkkosivustomme käyttökokemuksesta.

Dustinilla on oikeus tarjota eri henkilöille erilaisia etuja ja tarjouksia. Tämä tarkoittaa sitä, että Dustin ei ole velvoitettu tarjoamaan samoja etuja tai tarjouksia kaikille. Erilaisia tarjouksia voidaan esimerkiksi tarjota henkilöille, jotka asuvat tietyllä maantieteellisellä alueella.

Jotta me voimme mukauttaa etujamme, tarjouksiamme ja viestintää sinulle, Dustinin tulee suorittaa analyysejä segmentti-, käyttäjä tai koostetulla tasolla perustuen tietoihin, joita me keräämme sinusta, sisältäen esimerkiksi asuinpaikan, verkkosivuston käyttötapasi, kiinnostuksesi tuotteitamme, palveluitamme ja tarjouksiamme kohtaan eri verkkosivustoilla ja sivuston eri osissa vieraillessa, vuorovaikutuksesi markkinointiviestiemme kanssa viestien avaamisen ja linkkien kilikkaamisen kautta, tapahtumiin ilmoittautumisesi ja osallistumisesi sekä asiakastyytyväisyys- tai markkinatutkimusten tulokset. Analyyseistä saamamme tiedot toimivat perustana viestinnällemme kanssasi, kuten myös verkkosivustolla sinulle näytettyjen tietojen ja tarjousten perustana. Näiden analyysien avulla vältämme myös sellaisen tiedon lähettämistä sinulle, joita saatat pitää tarpeettomana tai epäkiinnostavana. Analyyseistä saamamme tiedot voivat myös toimia perustana sille, miten me kehitämme toimintaamme, kuten sille, mitä tuotteita Dustin ostaa ja miten parannamme verkkosivustojamme.

Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja vastustaa tietojen analysointia kieltämällä henkilökohtaiset tarjoukset, jotka on mukautettu tietoihisi, preferensseihisi ja käyttäytymismalleihisi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vastustaa Dustinin markkinointia jokaisen yksittäisen postituksen yhteydessä.

Lue koko tietosuojaseloste