IT-turvallisuus

Dustinin Office 365 -varmuuskopiointiratkaisu suojaa pilviympäristöön tallennettuja tietoja

Monet asiakkaat ovat siirtyneet pilviympäristöön ja ottaneet Office 365:n käyttöön. Toiset ovat aikeissa tehdä niin. Mutta vain harva tietää, että Office 365 tarjoaa ainoastaan rajoitettuja mahdollisuuksia palauttaa poistettuja tiedostoja tai sähköpostiviestejä. Siirtyminen pilviympäristöön ei siis tarkoita automaattista varmuuskopiointia. Oman palvelimen tavoin myös pilvipalvelua on täydennettävä hyvällä varmuuskopiointiratkaisulla, joka suojaa tietoja käyttäjien virheiltä ja ulkoisilta uhilta.

Tiedot voivat kadota myös pilviympäristössä

Tietoja voi menettää myös pilviympäristössä. Joskus työntekijät voivat poista tietoja vahingossa. Joskus he poistavat tietoja tahallaan. Lisäksi yhä useampi yritys joutuu tietomurtojen ja haittaohjelmien kohteeksi.

Menetetyistä tiedoista maksettava hinta voi olla todella korkea. Joskus tietojen palauttamiseen voi mennä paljon työaikaa, joskus tärkeitä tietoja ei voi palauttaa ollenkaan. Office 365 tarjoaa vain rajoitettuja mahdollisuuksia palauttaa poistettuja tiedostoja tai sähköpostiviestejä. Poistetut sähköpostiviestit ovat luettavissa vain 60 päivää taaksepäin. Poistetut tiedostot tai vanhemmat versiot pysyvät tallessa vain 90 päivää. Haittaohjelmien tuhoamat tiedot voivat pahimmassa tapauksessa kadota ikuisiksi ajoiksi.

Dustinin varmuuskopiointi – yksinkertainen ratkaisu edulliseen hintaan

Tietojen suojaaminen edellyttää luotettavaa varmuuskopiointiratkaisua, joka estää tietojen menetykset Office 365 -ympäristöön siirtymisen jälkeen. Sen vuoksi olemme kehittäneet varmuuskopiointipalvelun, joka kattaa Office 365:n kaikkien osien varmuuskopioinnin – Exchange Online, Sharepoint, OneDrive for Business sekä Office 365 Groups ja Teams.

Dustinin varmuuskopiointiratkaisu ei edellytä asiakkaan suorittamia asennustöitä. Voit etsiä helposti kadonneita tietoja ja palauttaa ne yhdellä napsautuksella. Varmuuskopioita otetaan kuusi kertaa päivässä, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, mitä ikinä sitten tapahtuukaan.

Varmuuskopioinnin hinta käyttäjää ja kuukautta kohden ei ole korkea. Ratkaisun avulla IT-ympäristöstäsi tulee erittäin joustava ja skaalattava – varmuuskopiointi mukaan lukien. Siten sinun on helpompi laskea järjestelmäratkaisun kokonaishinta.

Varmuuskopiointi Office 365 -ympäristöön siirtymisen yhteydessä

Autamme yrityksiä myös Office 365 -ympäristöön siirtymisen kanssa. Siirtyminen voi olla vaikeaa etenkin pienille yrityksille, joilla ei ole omaa IT-osastoa. Kun Dustin huolehtii siirtymisestä uuteen ympäristöön, varmuuskopioinnista huolehditaan myös siirtymävaiheen aikana, joten voit olla varma, että mitään ei pääse hukkumaan.

Proaktiivinen tuki ja neuvonta

Varsinaisen varmuuskopioinnin ja Office 365 -siirtoavun lisäksi käytössäsi on proaktiivinen tuki- ja neuvontapalvelu. Me autamme sinua mukauttamaan IT-ympäristösi liiketoimintasi muutoksiin.

Lisätietoja

Haluatko tietää lisää Office 365 -varmuuskopioinnista ja muista pilvipalveluistamme? Ota meihin yhteyttä, niin me kerromme lisää.

Haluan tietää enemmän