Kundcase

Microsoft 365 Copilot nostaa työsi uusiin korkeuksiin

Haluatko sinä ja kollegasi enemmän aikaa toistuvien työtehtävienne suorittamiseen? Microsoft 365 Copilot on henkilökohtainen avustaja, joka huolehtii väsyttävistä askareista. Siten jokapäiväinen työskentely onnistuu aiempaa fiksummin, luovemmin ja tuottavammin.

Istumme kokouksissa, kirjoitamme pöytäkirjoja, laadimme projektiraportteja, järjestämme kalenteria, vastaamme sähköpostiviesteihin, jäsennämme ja analysoimme tietoja... Käytämme keskimäärin kokonaisen työpäivän viikossa pelkästään hallinnollisiin tehtäviin*. Nämä ovat toistuvia, mutta pakollisia tehtäviä, jotka vievät aikaa varsinaisilta työtehtäviltä. Microsoft 365 Copilot auttaa sinua ottamaan homman haltuun.

– Microsoft 365 Copilot auttaa sinua säästämään aikaa, suorittamalla rutiinitehtäviä ja avustamalla projektinhallinnassa. Yksinkertaisesti sanottuna se mahdollistaa suuremman luovuuden ja energian kohdentamisen oikeisiin asioihin, kertoo Service Product Manager Fredrik Berg, joka vastaa Dustinilla Modern Workplace -palvelun kehittämisestä.

Kuva naisesta istumassa kannettavan tietokoneen ääressä

Näin Microsoft 365 Copilot toimii

Kuulostaako Copilot tutulta? Se ei ole mikään ihme. Microsoft 365 -käyttäjänä olet todennäköisesti jo törmännyt Microsoft Copilotiin selaimessasi (tunnettiin aiemmin nimellä Bing Chat).

Microsoft Copilot -perheen uusi tulokas on Microsoft Copilot Pro, joka on tarkoitettu yksityiskäyttöön tai yksittäisille käyttäjille yrityksessä. Microsoft 365 Copilot on puolestaan koko yrityksen kaikkien käyttäjien ratkaisu.

– Microsoft 365 Copilot on paljon muutakin kuin chatbot. Se on liiketoiminnan tukiratkaisu, jossa yhdistyvät kehittynyt Microsoft-teknologia, kielimallit ja liiketoimintatietosi Microsoft Graphissa. Lopputulos integroidaan koko Office-pakettiin, Fredrik Berg selittää.

Lyhyesti sanottuna Microsoft 365 Copilot ulottuu moniin eri paikkoihin. Juuri se tekee siitä tehokkaan. Kaikki alkaa niin kutsutusta kehotteesta, joka "esikäsitellään" joukolla liiketoimintatietojasi Microsoft Graphista (lisätietoa alla). Nämä yhdistetään sitten kehotteeseen ja lähetetään ainutlaatuiseen kielimalliin – joka sisältää muun muassa tunnetun Chat GTP-4:n, jossa kehote käy läpi monimutkaisen jälkikäsittelyn. Lopputulos? Konkreettisia ja olennaisia vastauksia, jotka perustuvat liiketoimintaasi.

Ota kaikki irti Microsoft 365 -sovelluksistasi

Microsoft 365 Copilot helpottaa monia tehtäviä organisaatiossasi. Ratkaisu integroituu kaikkiin Microsoft Office -tuotteisiin, kuten Exceliin, Wordiin, OneDriveen ja Teamsiin. Siten uusi tekoälykumppani voi toimia eri rooleissa sinun ja työntekijöidesi vaihtuvien tarpeiden mukaan. Jonkun kollegan on ehkä koottava ja analysoitava suuria tietomääriä Excelissä, toisen on dokumentoitava, mitä tärkeässä kokouksessa sanotaan, kolmannen on tehtävä houkuttelevampi PowerPoint-esitys ja neljännen on kirjoitettava parempaa koodia. Microsoft 365 Copilot on mukanasi koko päivän – vain yhden kehotteen päässä.

Yleisestä erityiseen Microsoft Graphin avulla

Microsoft 365 Copilotin tehokkuus työpaikalla perustuu kielimallin ja Microsoft Graph -rajapinnan väliseen yhteyteen. Siten tekoälyavustaja voi toimittaa vastauksia ja yhteenvetoja, jotka perustuvat juuri sinun liiketoimintaasi.

Kuvittele esimerkiksi, että olet ollut päivän poissa ja haluat saada nopeasti tietoa siitä, mitä on tapahtunut. Microsoft 365 Copilot antaa yhteenvedon eilisestä kokouksesta, sähköpostiviesteistä ja chat-keskusteluista kehotuksella "Kerro, mitä tiimini päätti eilen digitaalisesta strategiasta". Juuri tätä toimintoa kutsutaan Business Chatiksi. Se on erillinen sovellus ja sisältyy ratkaisuun.

Toisin sanoen Microsoft 365 Copilot ei ainoastaan paranna yksilön tuottavuutta, vaan se innovoi myös ryhmä- ja organisaatiotasolla. Liiketoimintatietojen integrointi ja niiden tuominen useamman henkilön saataville avaa uusia, sulavampia ja tehokkaampia työskentelytapoja.

Aloita helposti ja turvallisesti

Sinun ja työntekijöidesi on otettava huomioon muutama asia ennen Microsoft 365 Copilotin käytön aloittamista. Sinun on varmistettava, että yritykselläsi on oikeat lisenssit, minkä lisäksi sinun tai muiden IT-vastaavien on valmisteltava yrityksen Microsoft 365 -ympäristö. Näin varmistetaan, että tekoälyavustaja – ja sitä käyttävät henkilöt – saavat käyttöönsä olennaiset tiedot hallitusti ja turvallisesti, ei liikaa, ei liian vähän.

Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

  • Mitä käyttökohteita ratkaisulla on yrityksessä?
  • Mihin tietoihin Microsoft 365 Copilotilla tulee olla pääsy ja mihin ei?
  • Onko yrityksessä sisäistä osaamista tietojen jäsentämisestä vai tarvitaanko siihen apua?

Tuntuuko aloittaminen vaikealta? Autamme sinua mielellämme tekemään niin kutsutun Readiness Assessment -arvioinnin ennen Microsoft 365 Copilotin käyttöönottoa. Osaavat asiantuntijamme ovat myös valmiina teitä vaikka huomenna.

– Kyse on tasapainoisen kokoonpanon löytämisestä, sanoo Fredrik Berg.

*YouGovin tutkimus Pieon toimeksiannosta, 2020.

Tietoja Microsoft 365:n Copilotista

Mikä: Microsoft 365:n Copilot on tekoälyratkaisu, joka voidaan integroida kaikkiin Microsoft-sovelluksiin ja jonka tarkoituksena on tehostaa ja optimoida työskentelyä. Voit ajatella sen olevan todella älykäs avustaja työpäivän aikana.

Kenelle: Microsoft 365:n Copilotia voivat käyttää kaikki yritykset – koosta riippumatta.

Miten: Microsoft 365:n Copilotin käytön edellytyksenä on, että sinulla on Microsoft 365 E3, E5 tai Microsoft 365 Business Premium. Ota meihin yhteyttä täällä, niin autamme sinut alkuun.

Kolme Microsoft 365:n Copilotin tarjoamaa etua

1. Tehostaa työprosesseja. Microsoftin uusi tekoälyratkaisu voi tehdä kaikkea, aina yhteenvetojen tekemisestä kokouksista ja sähköpostiviesteistä koodin parantamiseen.

2. Avaa mahdollisuuksia luovuudelle ja oppimiselle. Uusi tekoälykumppani voi tarjota luonnoksia, ehdotuksia ja palautetta kaikissa Microsoftin sovelluksissa, kuten Wordissa, Excelissä ja PowerPointissa. Kielimallin ansiosta sinun ei tarvitse käyttää hankalia pikakomentoja, vaan voit toimia uudenlaisella tavalla.

3. Antaa vastauksia, jotka perustuvat liiketoimintatietoihisi. Microsoft Copilot integroidaan liiketoimintatietoihisi (toivotulla tasolla), minkä ansiosta se voi antaa olennaisia vastauksia ja toimintapisteitä, jotka liittyvät juuri sinun liiketoimintaasi.

Kolme eri ratkaisua

Copilot Free. Ilmainen chatbot, joka on integroitu selaimeesi.

Copilot Pro. Tilaus yksityiskäyttöön tai yksittäisille käyttäjille yrityksessä. Copilot Pro integroidaan valikoituihin Microsoftin sovelluksiin.

Copilot Microsoft 365. Räätälöity yritysratkaisu, joka integroidaan muun muassa Teamsiin ja Microsoft Graphiin.

Viimeksi päivitetty: 27 maaliskuuta 2024

Aihealue