Infrastruktuuri

Trendiraportti: Cloud

Digitaalisessa maailmassa lähes kaikki on yhdistetty pilveen. Kysymys ei ole enää siitä, pitäisikö yritysten sijoittaa kaikki vaiko osa tietotekniikastaan pilveen, vaan paremminkin siitä missä määrin. Miltä tahdot oman yrityksesi pilvikonfiguraation näyttävän ja mitä pitäisi luovuttaa yhteistyökumppaneille? Tutustu Cloud trendiraporttiimme ja opi lisää.

Pilvipohjainen tietojenkäsittely on tietokonepalvelujen - mukaan lukien palvelimet, tietojen tallennus, tietokannat, verkot, ohjelmistot, sovellukset, analyysit - tarjoamista Internetin kautta, mikä tuo mukanaan mittakaavaetuja ja nopeamman pääsyn joustaviin järjestelmäresursseihin. Maksa vain käyttämistäsi pilvipalveluista ja vähennä käyttökustannuksia. Käytä infrastruktuuria tehokkaammin ja mukauta sitä yrityksen kehityksen tahdissa.

Jos yrityksellä ei ole erillisiä resursseja pilvikonfiguraatioiden hoitamiseen - perusteellisia juridisia ehtoja, GDPR-yhteensopivuutta, varmuuskopiointia, tukea häiriöiden varalle tai todellista kapasiteetin hyödyntämistä - tarjoaa yhteistyökumppanin hankkiminen monia etuja. Säännöllinen valvonta varmistaa myös, että yrityksellä on paras mahdollinen pilvikonfiguraatio turvallisuuden, lainsäädännön ja talouden suhteen.

"Uudentyyppisille IT-kumppaneille on syntynyt uudet markkinat, jotka tarjoavat räätälöityjä hybridipilviratkaisuja, joihin sisältyy niin konsultointi, ylläpito kuin huolto."

– Janus Døssing, Dustin.

Lataa trendiraporttimme ja tutustu pilviratkaisuiden viimeisimpiin uutisiin

19 joulukuuta 2019

Aihealue