Infrastruktuuri

Verkko, joka toimii varmasti

Kun työt ovat pilvessä, luotettava verkkoyhteys on yrityksen elinehto. Helposti skaalattavissa oleva verkko palveluna -ratkaisu auttaa pitämään kustannukset aisoissa ja verkkoympäristön vakaana.

Hyvin toimivat, turvalliset ja luotettavat verkot sekä internetyhteydet ovat nykyään välttämättömiä yritystoiminnan pyörittämiselle. Kun yhä suurempi osa työkaluista ja resursseista on pilvessä, verkon vakaus on entistäkin tärkeämpää. Jos verkkoratkaisu ei toimi, työt jäävät tekemättä.

– Jos pilvipalveluun ei pääse, yrityksen toiminta seisahtuu. Näin ollen verkon ja laitteiden on toimittava ehdottoman luotettavasti. Verkkoympäristö on rakennettava niin, että se on varmasti vakaa. Yhtä lailla myös joustavuus on tärkeää, kun sekä tarpeet että verkkoon kytkettyjen laitteiden lukumäärä vaihtelee, selventää Dustinin verkko- ja tietoturvapalvelujen tuotepäällikkö Torgrim Sunde.

Verkkoympäristön toiminnasta, seurannasta ja ylläpidosta vastaaminen kuormittaa IT-asiantuntijoita. Lisäksi heidän osaamisensa pääsisi parempaan käyttöön yrityksen varsinaiseen liiketoimintaan liittyvissä tehtävissä.

Sille, että yritys perinteiseen tapaan ostaa, asentaa ja hallinnoi verkkolaitteita itse, on olemassa fiksu vaihtoehto, nimittäin verkon hankkiminen palveluna, johon sisältyy kaikki. Network-palvelun avulla verkolle asetetut kovatkin vaatimukset täyttyvät ilman, että verkon hoitamiseen tarvitsee käyttää kallisarvoista aikaa. Toimittaja ottaa kokonaisvastuun ja takaa sen, että verkko on aina vakaa ja turvallinen.

– Verkko toimitetaan palveluna kiinteällä kuukausihinnalla, joka määräytyy verkkoympäristössä käytettävien laitteistoyksiköiden määrän perusteella. Jos olosuhteet muuttuvat, ratkaisu on helppo mukauttaa tarpeen mukaan, Sunde kertoo.

Verkon hankkiminen palveluna on joustava ja kustannustehokas ratkaisu, joten sen markkinat kasvavat nopeasti. Analyysiyritys Global Market Insights ennustaa, että NaaS:in markkinaosuus on vuoteen 2025 mennessä 30 prosenttia kaikesta verkkopalvelutarjonnasta.

Dustin tarjoaa verkko palveluna -ratkaisua hallinnoituna palveluna. Se tarkoittaa sitä, että asiakas saa räätälöidyn, kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka toteutetaan markkinoiden johtavien valmistajien laitteilla. Palvelu kattaa sekä langattomat että langalliset verkot, ja Dustin sitoutuu toimittamaan verkkopalvelun sovittujen vaatimusten mukaisesti. Konfigurointi, ennakoiva etävalvonta, ylläpito, päivitys, tuki ja vianetsintä kuuluvat pakettiin. Turvallisuus on korkeinta mahdollista tasoa.

– Aluksi tekninen asiantuntija tekee paikan päällä analyysin, jonka perusteella löydämme oikean laitteiston optimaalista ratkaisua varten. Rakennamme tarjouksemme tämän analyysin pohjalle. Tarjouksessa on määritelty tarvittavat laitteet ja kokoonpano. Hinta mukautetaan sopimuksen pituuden mukaan. Hintaan kuuluu, että olemme kokonaisvastuussa muun muassa verkon toimittamisesta, seurannasta, ylläpidosta ja tuesta, Sunde kuvailee.

Koska hinta määräytyy laitteistoyksiköiden mukaan, ratkaisu on tarvittaessa skaalattavissa ylös- tai alaspäin helposti ja nopeasti. Kun ratkaisu on uusittava, voidaan tehdä uuteen laitteistoon perustuva uusi sopimus. Näin yritys pääsee hyödyntämään täysin nopeasti kehittävää teknologiaa.

Lue lisää:

Tästä syystä verkko palveluna -ratkaisun suosio kasvaa

Miksi valita Network-palvelu?

  • Dustin ottaa kokonaisvastuun ja toimittaa luotettavan ja vakaan verkon.
  • Skaalattavissa tarpeen mukaan niin ylös- kuin alaspäin.
  • Kiinteä kuukausimaksu.
  • Sisältää laitteet ja lisenssit.
  • Ylläpito, päivitykset ja ennakoiva etävalvonta sisältyvät pakettiin.
  • Pakettiin sisältyy myös tuki ja vianetsintä.

Haluatko lisätietoja palvelusta?

Lue lisää

11 helmikuuta 2020

Aihealue