Infrastruktuuri

VxRail sopii myös sinun yrityksesi tarpeisiin

Dell EMC:n ja VMwaren yhteistyössä kehittämä hyperkonvergoitu VxRail-järjestelmä on skaalautuvuutensa ja toimintavarmuutensa takia loistava valinta konesaliratkaisuksi.

Suomalaisyritykset siirtyvät yhä enenevässä määrin perinteisistä konesaliratkaisuista hyperkonvergoituihin ratkaisuihin. Dell EMC:n ja VMwaren yhteistyössä toteuttama VxRail-konesaliratkaisu on vastaus niin pienten kuin suurten yritysten tarpeisiin, sillä kyseessä on helposti skaalattavissa oleva järjestelmä.

Ratkaisu voidaan rakentaa täysin asiakkaan nykyiset tarpeet huomioiden. Tilanteiden muuttuessa voimme esimerkiksi lisätä muistia tai levyjä.

Dell EMC:n Senior Systems Engineer & VxRail Xpert Antti Sirkiä

”Ratkaisu voidaan rakentaa täysin asiakkaan nykyiset tarpeet huomioiden. Tilanteiden muuttuessa voimme esimerkiksi lisätä muistia tai levyjä”, kertoo Dell EMC:n Senior Systems Engineer & VxRail Xpert Antti Sirkiä.

”VxRailin skaalautuvuus on huippuluokkaa, ja konesalin kapasiteetin kasvattaminen onnistuu luonnollisesti ilman käyttökatkoja”, Sirkiä muistuttaa.

VxRail säästää resursseja

Myös ratkaisun käyttöönotto on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi: siirtyminen perinteisestä IT-infrastruktuurista hyperkonvergoituun järjestelmään onnistuu käden käänteessä. Lisäksi VxRail vie ainoastaan murto-osan perinteisen konesaliratkaisun tarvitsemasta tilasta.

”VxRailin käyttöönotto sujuu asiakkaan näkövinkkelistä todella helposti, sillä asiakas pääsee käyttämään uutta IT-infrastruktuuria heti sen jälkeen, kun sertifioidut asentajat ovat suorittaneet sekä validoineet asennuksen”, Sirkiä sanoo.

VxRailin edut eivät kuitenkaan jää sen käyttöönoton helppouteen ja skaalautuvuuteen. Ratkaisun avulla muun muassa IT-ympäristön ylläpitoon liittyvät työtehtävät vähenevät huomattavasti. Tällöin IT-osaston työntekijät voivat keskittyä yrityksen liiketoiminnan kannalta olennaisempiin asioihin.

”Automatisoitu elinkaarenhallinta tuo mukanaan selvää säästöä, kun IT-henkilöstön ei tarvitse käyttää aikaansa konesalin hallintaan ja ylläpitoon. Esimerkiksi päivitykset voidaan hoitaa yhtä nappia painamalla.”

Paljon positiivista palautetta

VxRailin helppokäyttöisyydestä, skaalautuvuudesta, suoristuskyvystä ja toimintavarmuudesta on tullut paljon positiivista palautetta asiakkailta.

”Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä VMwaren kanssa ja varmistaneet, että kaikki komponentit toimivat yhdessä saumattomasti. Näin olemme saaneet aikaiseksi järjestelmän, jonka toimintavarmuus ja suorituskyky ovat erinomaiset”, Sirkiä kertoo.

Asiakkailta on tullut kiitosta myös siitä, että koko IT-ympäristön hallinta onnistuu VMware vCenterin kautta. Samasta paikasta on saatavilla myös tukea niin VxRailin ohjelmistoille kuin raudalle.

”VxRail tekee myös hybridipilvimaailmaan siirtymisestä yksinkertaista”, Sirkiä toteaa.