Om Dustin

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT och hemelektronik. Vi erbjuder omkring 100 000 produkter med tillhörande tjänster. Du kan köpa dem via webben, vår katalog och per telefon.

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment, och det utvecklas hela tiden. Allt för att ge dig som kund ett ännu bättre urval. Snabbare, smartare och till ett bättre pris.

Kombinationen av vårt lager på 20 000 m2 och vår effektiva logistik gör att du alltid kan räkna med säkra och snabba leveranser. Beställningar skickas alltid samma dag som vi får ordern om produkten finns i lager, och du kan hela tiden kan få svar på var din beställda produkt befinner sig. Om något blir fel eller om du får problem, får du självklart hjälp av oss direkt.

Vi ser helheten

Verksamheten startade 1984 i en zoobutik i Stockholm. Idag är vi en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster med drygt 900 anställda i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Våra kunder utgörs av företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Vi har experterna som hjälper dig att hitta rätt lösning för dina specifika behov. Oavsett om det gäller hårdvara, mjukvara, licenser eller kompletta IT-lösningar. Genom våra tjänster – från beslut och finansiering till installation och underhåll – gör vi dina inköp enklare och mer kostnadseffektiva.

Dustin ägs sedan 2006 av Altor Equity Partners. Omsättningen för 2013/14 uppgick till cirka 7,4 miljarder kronor.