Fraktinformation

Så här beräknas fraktkostnaden

Frakt tillkommer på samtliga beställningar. Den totala fraktkostnaden räknas ut vid fakturering av beställningen då det framgår om varan kan skickas med paket eller måste levereras på pall.

Grundfrakten är för närvarande från 8,50€ + alv., för varje extra kolli tillkommer 8,50€ + alv. För gods som levereras på pall debiteras 39€ + alv./st. Uppgifter om kostnad för andra typer av leveranser (t.ex. bud) lämnas av säljare då dessa priser varierar beroende på leveransadressen. Varor kan ej avhämtas hos Dustin. Vid delleverans faktureras 8,50€ + alv. per kolli för de restnoterade produkterna.

Här nedan följer ett par exempel för att visa på hur varor packas och hur du kan uppskatta antalet kollin och därmed fraktkostnaden.

OBS! Leverans sker endast inom Finland. Inga leveranser till Åland. 

Om du beställer:

Så levereras det i:

1 dator 1 kolli
1 dator och en skärm 2 kollin
1 dator och en programvara 2 kollin
1 skrivare 1 kolli
1 skrivare och en skrivarkabel 2 kollin
Komponenter till en ny dator, dvs moderkort, processor, hårddisk, grafikkort. 1 kolli
Om du dessutom beställer ett datorchassi till ovanstående.. 2 kollin
..och en skärm 3 kollin

Observera att Dustin inte bryter förpackningen till exempelvis datorer eller skärmar för att bipacka exempelvis programvaror eller kablar. Dessa skickas alltid som ett separat kolli. Om du har frågor angående antalet kollin så skicka gärna ett mail till [email protected] så kan vi tala om hur många kollin en eventuell order kommer att omfatta.