Ainutlaatuista suorituskykyä tehtävästä huolimatta

Optimoi työntekosi AMD:n uusilla Ryzen PRO-prosessoreilla. Ne on suunniteltu huomisen tarpeisiin ja ne tarjoavat sinulle kaiken sen tehon, mitä tarvitset kello kahdeksan ja viiden välillä.

AMD Ryzen Pro product

Tehokas

Älä anna tietokoneen heikon suorituskyvyn häiritä työpäiviäsi. Neljän näytön tuella ja 4K-resoluutiolla saat työsi tehtyä ennätysajassa. Tekoälyyn perustuvan tekniikan avulla AMD Ryzen Pro voi ennakoida seuraavan askeleesi ja mukautua juuri sinun töihisi.

Turvallinen

AMD panostaa huomattavasti turvallisuuteen. Jokaisessa AMD Ryzen PRO-prosessorissa on integroituna GuardMI-teknologiaa, ja se pitää tietokoneesi suojattuna aina käynnistämisestä sammuttamiseen asti.

Luotettava

Monien tietokoneiden hallinnan ei tarvitse olla hankalaa. Siinä on integroitu tuki AMD:n DASH-valvontaprotokollaan ja voit näin kätevästi valvoa ja hallita järjestelmää nykyisillä työkaluillasi.

Mobiili

Miksi riskeerata, että akku loppuisi kesken tärkeän tehtävän? AMD:n Ryzen PRO-prosessoreissa on Radeon Vega-grafiikka, joka tarjoaa koko päivän kestävän akun keston

Nyt Lenovon tietokoneissa

Miksi riskeerata, että akku loppuisi kesken tärkeän tehtävän? AMD:n Ryzen PRO-prosessoreissa on Radeon Vega-grafiikka, joka tarjoaa koko päivän kestävän akun keston.