Kun nopeus ja keveys ratkaisevat

Asus Chrome-tuotteet sopivat toimistoihin, Digital Signage -käyttöön sekä kouluympäristöihin. Kevyt käyttöliittymä tekee laitteesta nopean, jolloin laitteet käynnistyvät selainkäyttöliittymään muutamassa sekunnissa. Sovellukset toimivat pääosin pilvessä ja näin tallennuskapasiteettia tarvitaan vähemmän. Google Chrome –käyttöjärjestelmä perustuu käyttäjätileihin, minkä vuoksi se on turvallinen vaihtoehto monikäyttäjäympäristöihin.

Asus Chromebit

Asus Chromebit on maailman pienin Chrome OS -tietokone. Se on vain 12 senttimetriä pitkä HDMI-liitännällä varustettu tikku, joka tekee mistä tahansa yhteensopivalla liitännällä varustetusta laitteesta täysiverisen tietokoneen. Siinä on neliydinprosessori, AC-standardin mukainen WLAN ja Bluetooth yhdessä USB-liitännän kanssa. Se on ihanteellinen edullisiin Digital Signage- ja infonäyttöratkaisuihin sekä kouluympäristöihin.

Asus Chromebox

Asus Chromebox on kevyt, pienikokoinen ja tietoturvallinen laite, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Se on tehokas Chrome OS -laite, josta löytyy kokoonpanoja eri käyttötarkoituksiin. Se soveltuu monenlaiseen käyttöön toimistoista infonäyttöihin.

Pienikokoisen laitteen kokoonpano on joustava. Prosessoreissa valikoima ulottuu Celeronista uusimman sukupolven i7-prosessoreihin. Chromeboxissa on kahden näytön tuki ja VESA-kiinnikkeet laitteen kiinnittämiseksi näytön taakse. Kaikista löytyvät niin USB-, WLAN-, Gbit LAN- kuin Displayport-liitännätkin FullHD-tuella. Uusimmissa 3-sarjan laitteista löytyy myös USB-C liitin sekä Google Play ja 4K-tuki. Laitteissa on myös 32-256 gigatavun SSD-levy. Chrome-laitteet ovat kestäviä, sillä niissä ei ole juurikaan liikkuvia osia. Ainoa pyörivä osa on tuuletin. Chromeboxilla on kahden vuoden nouto-palautus -takuu.

Asus Mini-PC

Asuksella on myös edullisia MiniPC-runkoja, Asuspro E420 ja E520, jotka soveltuvat useisiin eri tarkoituksiin. MiniPC:t ovat todella ohuita ja ne voidaan muuttaa all-in-one -tietokoneiksi kiinnittämällä ne näytön taakse VESA-standardin mukaisilla kiinnikkeillä. Pienestä koostaan huolimatta minikoneet tarjoavat kaikki samat ominaisuudet ja liitettävyyden kuin suuremmatkin koneet.

Asus näytöt yrityskäyttöön

Tarkat työkalut mukavaan työskentelyyn

Mikä erottaa ammattinäytön kuluttajamallista? Yleisesti ottaen ammattinäytöissä on laadukkaammat paneelit, parempi värintoisto ja ergonomia. Näytön valinnassa usein tärkeintä on koko ja resoluutio, paneelin ominaisuudet, värintoisto ja vasteaika sekä tietenkin liitännät. Tietysti näyttö pitää valita käytön mukaan, painottaen juuri niitä ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä kulloisessakin työtehtävässä.

Asuksen valikoimasta löytyy näyttö lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Suosituin näyttösarja on BE-sarja. Ne on tarkoitettu toimistotyöskentelyyn ja varustettu IPS-paneelilla, joka takaa hyvän kuvanlaadun. Paneelin laajat, 178-asteen katselukulmat helpottavat näytön sijoittelua ja parantavat ergonomiaa. Kaikissa Asuksen yritysmalleissa on low blue light –ominaisuus, joka vähentää sinistä valoa ja välkyntää. Näyttöjä on saatavilla 21,5”- 32” kokoisina.

Asuksen näytöissä on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan. Kun näyttö on monen pääasiallinen työkalu, jota katsotaan jopa kahdeksan tuntia päivässä, on sen ominaisuuksilla väliä. Hyvä ergonomia ehkäisee paitsi silmävaivoja, myös tuki- ja liikuntaelinten vammoja, jotka aiheuttavat Suomessa flunssan jälkeen eniten sairauspäiviä.

Useimmissa Asuksen näytöissä on korkeussäätö, joka ulottuu poikkeuksellisen alas. Muut säädöt ovat kallistuksensäätö sekä kierto- ja pivot-toiminto. Kaikissa näytöissä on integroidut kaiuttimet ja usb-hubi. Asuksen näyttöjen liitettävyys on kattava – kaikista löytyvät, DVI-, VGA-, Displayport- ja HDMI-liitännät.

Takuu on tärkeä työnteon jatkuvuuden kannalta. Kaikissa Asus näytöissä on kolmen vuoden onsite-takuu.

Asuksella on myös liikkuvaan käyttöön tarkoitettuja USB-näyttöjä. Nämä MB-sarjan näytöt ovat kooltaan 15,6-tuumaisia ja ne saavat virtansa USB3-liitännästä. Laadukkaat USB -virralla toimivat näytöt on helppo pitää mukana. Näyttö sopii hyvin presentaatioihin sekä tilanteisiin, joissa erillistä isoa ruutua tai virtaa ei ole saatavilla. Näyttöjen avulla saa myös lisätilaa työskentelyyn käytettäessä useita sovelluksia tai sivustoja samaan aikaan.