Fokus

Tulostusratkaisuja ja tietoturvaa.

HP panostaa A3 monitoimilaite -markkinaan voimakkaasti useiden uusien tuotteiden avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Tulostusratkaisuja ja tietoturvaa

HP panostaa A3 monitoimilaite -markkinaan voimakkaasti useiden uusien tuotteiden avulla. Se on yrityksen strateginen päätös. Taustalla on HP:n halu olla johtavana toimittaja tässä markkinassa ja ottaa 20% markkinaosuus.

”Tulemme markkinoille nimenomaan asiakkaalle tuotettu lisäarvo edellä. Esimerkiksi sivuhinta on asiakkaille tärkeä kriteeri tulostusratkaisuja valittaessa. Mutta tämän lisäksi on monia muita tapoja parantaa asiakkaidemme tulostustehoa ja palvelukokemusta”, sanoo HP:n tulostusratkaisuista vastaava johtaja Jyri Halonen.

Suomalaisessa ympäristössä tulostusasiat ovat usein tehtäväkenttä, jota hoidetaan monien muiden tehtävien ohella. Haluamme tehdä asiakkaidemme tulostusvastaavien elämän mahdollisimman helpoksi ja tarjota heille avaimet käteen palvelua.

Kun tulostusratkaisua lähdetään kartoittamaan, pitää olla tiedot siitä, millaiseen käyttöön laite tulee. Tämän kartoituksen voi tehdä asiakas tai kumppani kuten Dustin. Selvityksessä tutkitaan muun muassa kopioinnin, tulostuksen ja skannausten määrää, laatua ja käyttötapoja. Useimmissa ympäristöissä tarvitaan erilaisia tulostimia, ympäristöstä pitää olla mahdollisimman paljon tietoa. Lopputuloksena syntyvässä tulostuksen kokonaisratkaisussa asiakkaan tulostusympäristöön tarjotaan oikeat laitteet oikeisiin paikkoihin.

HP:n asiakkaille on nyt tarjolla 50 uutta erilaistamonitoimilaitekokoonpanoa eri nopeusluokissa, perustuen sekä HP LaserJet- että HP PageWide -teknologiaan. HP PageWide –teknologia tarjoaa markkinoiden edullisinta sivuhintaa erityisesti väreissä. HP PageWidea kannattaa kokeilla käytännössä – pyydä kumppaniltasi laite testiin.

HP:n A3-tulostusstrategia perustuu kolmeen pilariin. Lähdemme siitä, että asiakkaille ei tarjota vain tulostamista, vaan myös lisäarvoa ja osaamista sellaisten kumppaneiden kautta, joita perinteisillä kopiokonetoimittajilla ei ole. Tämä on kumouksellinen tapa toimia, kun tuomme it-osaamista ja sen lisäarvoa perinteisille monitoimilaitemarkkinoille.

Toinen pilari on käytettävyys, joka tarkoittaa HP-laitteissa ominaisuuksia ja pilvipohjaista ratkaisuja.

HP:n Smart Device Services on palvelukokonaisuus, joka valvoo laitteiden ja tarvikkeiden tilaa sekä ennakoi huoltotarpeita. Se edustaa samanlaista etähallintaideologiaa ja modulaarisuutta kuin konesaleissa ja nyt tämä tietotekniikasta tuttu tapa toimia on ulotettu monitoimilaitteisiin. Se nostaa laitteiden käytettävyyden ja asiakkaiden saaman palvelukokemuksen aivan uudelle tasolle. Uusi, älykäs infra korvaa vanhan ja kerää dataa, jota asiakkaat ja kumppanit voivat jalostaa uudeksi liiketoiminnaksi.

 Uusi, älykäs infra korvaa vanhan ja kerää dataa, jota asiakkaat ja kumppanit voivat jalostaa uudeksi liiketoiminnaksi.

Kolmas strategian pilari on tietoturva. Asia on monelle asiakkaallemme tärkeä, mutta se ei useinkaan nouse esille tulostusratkaisujen yhteydessä.

”Me lähestymme asioita tietoturva edellä ja vaikka siitä on puhuttu paljon viime vuosina, aletaan sen merkitys ymmärtää vasta nyt. Toimistolaitteiden tietoturva on syytä ottaa vakavasti. Tietomurrot kohdistuvat tutkimusten mukaan entistä useammin palomuurin sisällä oleviin toimistolaitteisiin kuten verkotettuihin monitoimilaitteisiin. Nykyaikainen toimistotulostin tai monitoimilaite on hyökkääjälle aivan yhtä kiinnostava kohde kuin työasema tai palvelinkin, sillä useimmissa monitoimilaitteissa on kaikki samat hyökkääjää kiinnostavat komponentit kuin tietokoneissa: verkkoyhteys, kiintolevy, sähköposti, ohjelmistot ja yhteys ulkomaailmaan”, kertoo HP:n asiantuntija Esa Suuraho.

HP:n Enterprise-sarjan tuotteiden tietoturva on viety mahdollisimman pitkälle, mutta kuitenkin niin että tietoturva ei heikennä laitteiden päivittäistä käyttökokemusta. Kaikissa tämän sarjan laitteissa on kolme tietoturva-asetusta – Bios:n (HP Surestart), käyttöjärjestelmän (Whitelisting) ja ajettavien ohjelmistojen (Runtime Intrusion Detection) tarkistus. HP on ainoa monitoimilaitevalmistaja, jolta nämä tietoturvaominaisuudet löytyvät vakiona. Tämän lisäksi laitteista löytyy yli 200 muuta tietoturva-asetusta, jotka voidaan räätälöidä asiakaskohtaisen tietoturvavaatimusten mukaisiksi. HP:n tietoturvaohjelmisto, HP Security Manager valvoo, että laitteiden tietoturva pysyy yllä ja ettei niitä ole muutettu.

Asiakas voi kartoittaa toimistotulostamisen tietoturvan sivuilla hp.com/go/spa.

Lue lisää A3 tulostinmalleista (PDF)
Tutustu seuraavan sukupolven HP A3- ja A4 tulostimien esitteeseen (PDF)

Jyri Halonen
Manager, HP Print

Esa Suuraho
Expert, HP

Tutustu HP:n koko valikoimaaan täällä »