Tehosta työtäsi.

Vie työntekosi seuraavalle tasolle HP:n tehotyöasemilla.

Kampanj

Työskentele älykkäämmin uudella 3D-teknologialla

HP:n viimeisin 3D-teknologia avaa mahdollisuuden uusiin työtapoihin. Lars Højbjerg Larsson, HP:n kategoriapäällikkö, kertoo kuinka heidän tuoteuutuutensa voivat tehostaa työntekijöiden arkea - lääketieteellisistä tutkijoista, opettajiin ja arkkitehteihin asti.


Lars Højbjerg Larsson, Category Manager på HP

Lars Højbjerg Larsson kertoo, että viimeisin lisäys työasema-kategoriaan on koneita entisestään tehostavien tuotteiden lisääminen. HP on hiljattain lanseerannut kolmiulotteisen näytön nimeltä Zvr Virtual Reality Display. 3D-silmälasit ja intuitiivinen kynä avaavat aivan uusia tapoja työskennellä ja tekevät rajan fyysisen ja digitaalisen maailman välillä häilyväksi. Sensorit seuraavat pääsi liikkeitä näytöllä ja voit käännellä sekä modifioida 3D objekteja suoraan näytöllä kynän tai käsiesi avulla.

– 3D-teknologia lyhentää ja yksinkertaistaa monien ammattiryhmien työprosesseja, kuten lääkärit, arkkitehdit, tuotekehittelijät, insinöörit, pelin kehittäjät ja tutkijat. Voit myös käyttää 3D-näyttöä opetusvälineenä luokkahuoneessa.

Kaksi tuottavuutta lisäävää uutuutta

HP:n All-in-One työasema Sprout Pro suunniteltiin alun perin kuluttajamarkkinoille. HP on nyt lanseerannut mallin ammattikäyttöön. Se maksimoi tuottavuuden yhdistämällä 3D-teknologian ja oikeiden objektien skannaamisen.  Uuden suorituskykyisen suorittimen,  Windows 10 Pro:n ja yksinkertaisten mutta tehokkaiden editointityökalujen ansiosta puhallat ideasi nopeasti eloon. Tämän jälkeen voit tulostaa 3D-mallisi lähettämällä sen 3D-tulostimeen.

– Se on All-in-One, 24-tuuman työasema yhdistettynä projektoriin, skanneriin ja digitaaliseen piirtopöytään. Sekä monitorissa että itse piirtopöydässä on kosketustoiminto ja voit käyttää käsiäsi luomaan, skannaamaan ja muotoilemaan objekteja ennen niiden tulostamista 3D:nä. Täydellinen tutkijoille ja opetukseen, sanoo Lars Højbjerg Larsson.

Se, joka tahtoo päästä kokeilemaan Sprout Pro:ta, joutuu kuitenkin odottamaan kesäkuuhun asti sillä se lanseerataan pohjoismaissa vasta silloin.  

HP Zbook Studio G3

Myös mobiilityöasemien kehitys menee nopeasti eteenpäin ja HP:n viimeisin lippulaivamalli onkin nimeltään HP ZBook Studio. Se on 18 mm ohut ja siinä on erityinen Nvidia näytönohjain, 4GB muistilla varustettu M1000 Special Edition, joka löytyy ainoastaan HP-tuotteista.

– HP ZBook Studio on tähänastisista työasemistamme ohuin. Olemme vaihtaneet telakka-aseman ja käytämme USB-c Thunderbolt teknologiaa. Tällä tavalla on yhä mahdollista liittää siihen kaksi 4k-näyttöä ilman kaistanleveydestä tinkimistä. Valinnaisen Z Turbo Driven ansiosta, joka on saatavilla kaikkiin työasemiin, saat maksimaalisen suorituskyvyn ja voit työskennellä suurien tiedostojen kanssa ilman kompromisseja, selittää Lars Højbjerg Larsson.

Valitut tuotteet