Ammattilaisille.

Ammattilaisille.

Maailman ensimmäinen ammattitason UC-sertifioitu langaton ANC-nappikuuloke. Jabra Evolve 75e.

Jabra Speak 710 MS

Jabra Evolve 75e on maailman ensimmäinen ammattitason UC-sertifioitu langaton ANC-nappikuuloke. Laitteessa on Jabran uusi 3 mikrofonin teknologia, aktiivivastamelu, integroitu ”varattuna”-valo, sekä jopa 14 tunnin akunkesto. Suunniteltu puheluihin ja musiikinkuunteluun. Kaikki tämä miellyttävässä langattomassa nappikuulokemallissa.

Ominaisuudet:

 • Ammattitason ääni. Haluamallasi pitotyylillä.
  Skype-sertifioitu kolmen mikrofonin teknologia luo ainutlaatuisen puhe-alueen, joka minimoi taustaäänen. Kaulan ympärille tuleva langaton nappikuuloke on kätevä käyttää toimistossa ja liikkuessa.
 • Tehokkuutta töihin. Täydellistä keskittymistä ympäröivästä metelistä huolimatta.
  Pääset keskittymään täysillä omaan työhösi laittamalla aktiivivastamelun päälle. Varattuna-valo indikoi muille, että et halua tulla häirityksi.
 • Voit soittaa puheluja ja kuunnella musiikkia vaikka koko päivän.
  Nauti jopa 14 tunnin akunkestosta. Ja akun lataus täyteen kestää vain 2 tuntia.
 • GN Group.
  Äänen ammattilaisia. Kaikkea langattomista kuulokkeista kuulolaitteisiin.

Tiesitkö?

78% työntekijöistä ilmoittaa, että meteli ja keskeytykset vaikuttavat negatiivisesti heidän työnsä tuottavuuteen.*

* Jabra knowledge worker survey 2015.

Jabra Evolve -sarja

Ammattitason kuulokemikrofoniperhe, joka lisää tuottavuutta avokonttorissa.

Evolve-perheen kuulokkeet mahdollistavat keskittymisen avokonttorissa. Luokkansa paras melunpoisto lisää tuottavuutta ja maailmanluokan kaiuttimet tarjoavat loistavan äänen puheluihin ja musiikinkuunteluun. Miellyttävät korvatyynyt mahdollistavat kuulokkeen käytön koko päivän ajan ja puhelujen hallittavuus suoraan kuulokkeesta tekee käytöstä äärettömän helppoa. Jokainen Evolve-tuote on saatavilla Skype for Business -sertifioituna ja on yhteensopiva Ciscon ja muiden johtavien yhdistetyn viestinnän alustojen kanssa. Evolve-perhe soveltuu kaikille tietotyötä tekeville toimistotyöntekijöille ja mahdollistaa yhdistetyn viestinnän alustan korkean käyttöasteen ja investoinnin maksimoinnin.