Avoimet työpisteet eivät ole enää riski liitettävyyden osalta

Esittelyssä SD4700P universaali telakointiasema: USB-C- ja USB 3.0-yhteydet yhdessä telakointiasemassa.

Hot desking -yhteydet

Ongelma

Hot desking tulee koko maailmassa yhä suositummaksi, kun yritykset huomaavat, että se on kustannustehokasta ja se tuo lisäarvoa. Kun käyttäjä istuu työpöytänsä ääressä kotona tai toimistossa pitää hänen saada pääsy kaikkiin järjestelmiin yhtä helposti. Liitäntä, jolla käyttäjä saa yhteyden kahteen näyttöön, sekä erittäin nopeaan verkkoyhteyteen on perusvaatimus. Mutta kuinka ylläpito voi hankkia USB-C ja USB 3.0-laitteiden yhdistelmän yhdellä ainoalla ratkaisulla?

  • Yli 80 % yrityksistä käyttää avoimia työpisteitä
  • Yli 1/3 organisaatioista sanoo, että liitännät ovat ongelma, kun käytetään avoimia työpisteitä
  • Yli 70 % yrityksillä on vaihtelevasti eri laitevalmistajien koneita ja malleja käytössä, jotka pitää saada toimimaan hot desking-ympäristössä
  • Ainoastaan 20% kaikista yrityksistä on jonkinlainen strategia mietittynä, miten käyttöönotetaan USB-C- tai Thunderbolt 3- teknologia.

Hot desking-yhteydet

Ratkaisu

SD4700P Universal USB-C- ja USB 3.0- telakointiasemat ovat ihanteellinen telakointiratkaisu monimuotoisiin tietokoneympäristöihin. Käytti kannettava tietokone sitten USB-C tai USB 3.0- liitäntää, voi käyttäjä tämän yksinkertaisen ratkaisun avulla yhdistää itsensä useaan näyttöön sekä verkkoon ja hän pääsee nopeasti aloittamaan tehokkaan työskentelemisen. Useiden USB-porttien avulla voidaan liittää mm. hiiri ja näppäimistö sekä lisäksi virtalähde, mikä tekee SD4700P telakasta hyvän ratkaisun joustavia ja liikkuvia työpisteitä varten.

  • Yhteydet yhden ainoan telakointiratkaisun avulla
  • SuperSpeed- tiedonsiirtonopeus
  • 2048x1152- resoluutio kahdelle näytölle
  • Virtalähde yhteensopiville USB-C- laitteille

Ylivoimaista tuottavuutta

SD5200T Thunderbolt 3 -telakointiasema

Vihdoinkin se on täällä, Thunderbolt 3 telakointiasema, joka on yhteensopiva eri käyttöjärjestelmien kanssa. Kehitetty toimimaan sekä Mac- että Windows- ympäristöissä, jotka vaativat todellista suorituskykyä. Thunderbolt 3- telakointiasema on innovatiivinen tuote, joka tuottaa yli 40 Gbps:n tiedonsiirtonopeuden, 85W:n virransyötön ja se voidaan liittää kahteen ulkoiseen 5K- tai 4K- monitoriin, samalla kun siinä on stabil-chain mahdollisuus.