Fokus

Tabletti ja laptop samassa.

Joustavampi ratkaisu kaikille, jotka kantavat mukanaan useampaa laitetta.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Lenovon uusi ultraohut kannettava tietokone toimii myös tablettina ja siinä on USB-C-liitäntä, joka mahdollistaa helpomman latauksen ja tiedonsiirron.

Mobiilius jatkaa alanvaltaustaan työelämässä. Pasi Välimaa, Client technologist Lenovolla, haluaa nostaa esiin joustavamman ratkaisun kaikille, jotka kantavat mukanaan useampaa laitetta.

– Olemme uudistaneet ultraohuen kannettavan tietokoneemme Thinkpad x1 yogan niin, että siitä tulee käytettävämpi eri tilanteissa. Sinun ei tarvitse kantaa mukanasi eri laitteita, koska sitä voi käyttää sekä kannettavana tietokoneena että tablettina.

Näin tietokoneesta tulee tabletti

Kannettavan tietokoneen voi kääntää eri asentoihin.

– Se on uusi tapa ajatella – ruudun voi kääntää taaksepäin ja sitä voi käyttää kuten A4-lehtiötä, esimerkiksi kokouksissa. Se pysyy poissa tieltä eikä sinun tarvitse istua pystyyn asetettu ruutu edessäsi, mikä helposti luo esteen sinun ja muiden välille, sanoo Pasi Välimaa..

Thinkpad x1 yoga on tablettina helppokäyttöinen, koska näppäimistö on erikoissuunniteltu.

  Näppäimet vetäytyvät sisään, kun näyttö käännetään taaksepäin niin, että näppäimistö on alaspäin. Sen vuoksi sitä on tablettina mukava pidellä, sanoo Pasi Välimaa.

USB-liitäntä uudelle toiminnallisuudelle

Monitoiminnallisuuden lisäksi siinä on ratkaisu telakoinnille ja virransyötölle uudenlaisen USB-liitännän, USB-C-liitännän, kautta.

– Se on tapa olla valmiina tulevaisuutta varten. Saat uuden tietokoneliitännän, joka mahdollistaa telakoinnin ja virransyötön yhden johdon kautta. USB-C-liitäntä Thunderbolt 3 -tekniikalla mahdollistaa sitä paitsi salamannopean tiedonsiirron, sanoo Pasi Välimaa.

– Yhä useammassa laitteessa tulee olemaan samanlainen ratkaisu. Se helpottaa käyttäjän elämää, hän sanoo

Uusi liitäntä helpottaa myös telakointia työpisteellä toimistossa.

– Yhdistelmä on tarpeellinen. Työpisteellä voi telakoida suureen näyttöön. Uudessa näytössämme Thinkvision P27Q on QHD-resoluutio, joka antaa terävän ja tarkan kuvan. Suunnittelua on päivitetty niin, että näytössä on erittäin ohuet kehykset, sanoo Pasi Välimaa.

Pasi Välimaa
Client technologist, Lenovo

Katso Lenovon koko tarjonta »