Viisas valinta.

Nuance-viikko 8.-14. toukokuuta

PDF-ohjelmisto, joka tehostaa tuottavuutta.

HP Week

Saat hallintaasi kaikki PDF-tiedostojen muuntamis-, muokkaus-, lomake- ja yhteistyöprosessit tuottavuuden maksimoimiseksi.

Nuance® Power PDF Advanced helpottaa PDF-työnkulkujen hallintaa yrityksen jokaisella osastolla ja jokaiseen käyttötarkoitukseen, tarjoten toiminnot alan standardin mukaisten PDF-tiedostojen luomiseen, muuntamiseen ja koostamiseen äärimmäisen tarkasti.

Lue lisää

Power PDF Advanced -ohjelman hyödyt
Microsoft Windows 10 -kosketusyhteensopivien laitteiden tuki

Mahdollistaa kätevän selaamisen, merkintöjen tekemisen ja kirjoittamisen tabletilla joko kynällä tai sormella. Se tukee Microsoft Surfacea ja muita kosketustoimisia laitteita sisältäen kosketustilavaihtoehdon, joka optimoi työkalupalkkien ja -kuvakkeiden koon, jotta niitä on helpompi painaa ja käyttää sormella.

Optimaalinen navigointikokemus

Nykyaikainen intuitiivinen käyttöliittymä on suunniteltu Microsoft Officen kehutun työkalunauhakäyttöliittymän hengessä, mikä helpottaa oppimista ja maksimoi tuottavuuden. Power PDF:n pikatyökalurivin avulla käyttäjät voivat luoda pikavalintoja eniten käyttämiinsä toimintoihin ja ominaisuuksiin. Työkalujenhakutoiminnolla löydät sovelluksesta haluamasi työkalun tai toiminnon nopeasti.

Tarkka optinen tekstintunnistus ja tiedostojen muunto

Tunnistaa skannattua tekstiä tarkasti ja toistaa tarkasti monimutkaisia asetteluja, joissa voi olla esimerkiksi sarakkeita, taulukkoja ja grafiikkaa. Power PDF:ssä on OCR-oikolukutyökalu, jonka avulla käyttäjä voi nähdä ja korjata tekstin tulokset, joten tekstihaku toimii PDF-asiakirjoissa.

nuance pdf