Loistava elämys.

PHILIPS-VIIKKO 18.-24. APRIL

Väriä arkeen Philipsin valituilla tuotteilla.
Nyt erityisen edullisesti.

Ambilight vie TV-katselukokemuksen aivan uudelle tasolle

Philipsin ainutlaatuinen Ambilight-teknologia tarjoaa leveämmän näytön ja mukaansa tempaavamman elämyksen. Television kahdesta, kolmesta tai kaikista neljästä reunasta säteilevä valo tuo toiminnan keskelle olohuonettasi ja antaa katselukokemukselle aivan uuden ulottuvuuden.

Android TV™: laaja valikoima viihdettä

Android TV tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan sovelluksia, pelejä, elokuvia ja musiikkia. Voit käyttää Google Castia - sisäänrakennettua Chromecastia – yhdistääksesi älylaitteesi TV:seen!

Eurooppalaista käsityötä

Kotisi edustaa tyyliäsi. Suunnittelijamme ovat valinneet hienostuneet värit ja viimeistelleet television ulkoasun aidoilla, laadukkailla materiaaleilla. Lopputulos on tyylikäs ja sopii saumattomasti sisustukseesi.

4K Ultra HD: ennennäkemätön resoluutio

Ultra HD -television tarkkuus on neljä kertaa perinteistä Full HD -televisiota parempi. Yli 8 miljoonan pikselin ja ainutlaatuisen Ultra Resolution -skaalaustekniikkamme ansiosta kuva on entistä laadukkaampi alkuperäisen sisällön laadusta riippumatta. Voit nauttia paremmasta terävyydestä ja syvyydestä, erinomaisesta kontrastista, pehmeästä ja luonnollisesta liikkeestä ja tarkemmista yksityiskohdista.

Mukaansatempaava ääni

TV:n ulkonäkö on muuttunut ajan mukana minimaalisemmaksi ja minimaalisemmaksi ja Philips panostaakin täyteläisen äänen säilyttämiseen uusissa TV-malleissa.  Kun kuuntelet musiikkia, katselet elokuvia tai pelaat jännittäviä pelejä Philips Android™ TV:llä saat nauttia dynaamisesta yksityiskohtaisesta äänestä.