Täydellinen keskittyminen.

Täydellinen keskittyminen.

Poista taustamelu ja paranna tuottavuutta Plantronicsin ANC kuulokkeilla.

Keskity töihisi ilman melua.

Muunna mikä tahansa paikka loistavaksi työpaikaksi aktiivisen melunvaimennustekniikan (ANC) avulla. Poista taustamelu ja paranna tuottavuutta Plantronicsin ANC kuulokkeilla!

Työskentelit sitten missä tahansa, taustamelu voi olla erittäin häiritsevää. Olit sitten avokonttorissa tai täydellä lennolla, puhuit puhelimessa tai kuuntelit musiikkia, Plantronicsin ANC-aktiivikuulokkeet poistavat häiritsevän melun ja voit näin ollen keskittyä siihen mikä on tärkeää erittäin mukavasti ja tyylikkäästi. Nauti täysin rinnoin Plantronicsin luomasta selkeästä äänenlaadusta, jolloin voit keskittyä hetkeen ja jättää melun taaksesi.

Mikä on aktiivinen melunvaimennustekniikka?

Plantronics soveltaa kehittyneitä teknologioita tuotteisiinsa varmistaakseen, että jokainen työntekijä kuulee ja tulee kuulluksi. Yksi ainutlaatuinen langallinen kuuloke toimistoon on esimerkiksi Plantronicsin Blackwire 725. Tämä USB- kuuloke yhdistää aktiivisen melunvaimennustekniikan, melua vaimentavan mikrofonin sekä hifiluokan stereoäänentoiston vaimentaakseen ulkoiset äänet varmistaen samalla, että PC-pohjaiset puhelut ja multimediatoisto kuuluvat kristallinkirkkaasti.

Ratkaisut tämän päivän melunhallinnan tarpeiden kohtaamiseen

Plantronics käsittelee avokonttorien, liikkuvien työntekijöiden ja joustavien työtapojen tuomia meluhaasteita soveltamalla parhaita käytäntöjä ja teknologioita.

Aktiivinen melunvaimennustekniikka

  • Paras tapa vaimentaa matalataajuiset äänet tai tasaiset äänet, kuten ilmastointilaitteiden tai lentokoneen moottoreiden äänet. Se ei kuitenkaan poista korkeataajuuksisia ääniä.
  • Passiivinen kohinanpoisto sopii parhaiten korkeataajuuksisiin, kuten ihmisten ääniin. Stereokuulokkeet, kuten Voyager 8200 UC tarjoaa myös laadukkaan passiivisen melunvaimennuksen.
  • Korkeataajuuksinen melu on paras vaimentaa passiivisella eristyksellä, joka syntyy laittamalla kuulokkeiden korvatyynyt korviin. Kun ANC on kytketty hyvän, passiivisen melunvaimennuksen kanssa sekä ylimääräisellä äänipolulla, kuten musiikki/multimedia/äänipuhelu, lähes kaikki melu on tehokkaasti vaimennettu käyttäjältä.

Plantronicsin kuulokkeilla on takana laajat kehitys- ja testaustilat sekä yli 50 vuoden kokemus audiotekniikasta ja innovaatioista. Plantronics käyttää useita erilaisia kuuloketeknologioita, mukaan lukien:

  • Melunvaimennus: Plantronics saavuttaa optimaaliset tulokset käyttämällä aktiivista ja passiivista melunvaimennusta niin lähetyspisteessä (mitä kuulet) kuin vastaanottokohdassakin (kuinka kuulut).
  • Digitaalinen signaalin käsittely (DSP): Plantronics kuulokkeiden DSP tuottaa luonnollisempaa ääntä soveltamalla erikoisalgoritmeja digitalisoiduille äänisignaaleille.
  • Sivuääni: Tämä ominaisuus antaa out-of-band- palautetta reaaliaikaisesti, jotta ihmiset tietäisivät miltä he kuulostavat puhelun vastaanottajalle tai vastaanottajille.
  • Mikrofoniryhmä: Käyttämällä useita mikrofoneja yksittäisessä laitteessa ne tuottavat poikkeuksellisen selkeän äänen.
  • Kuulonsuojaus: Plantronics SoundGuard teknologia varmistaa, että kovaääninen äänentoisto pienenee nopeasti miellyttävämmälle tasolle käyttämällä kehittynyttä kolmivaiheista prosessia, joka suojaa käyttäjiä äkilliseltä äänenvoimakkuuden nousulta.

Katso tästä Voyager UC Bluetooth® Stereo Vertailu (PDF)