Yhteistyön tulevaisuus pyörii sinun ympärilläsi.

Polycom –viikko 7.-13.11.

Polycomin innovaatio

Elämme liikkuvassa, sosiaalisessa ja globaalissa maailmassa, mikä näkyy myös liike-elämässä. Liiketoiminta ei pysähdy hetkeksikään, ja siksi työntekijöiden on mukauduttava uudenlaisiin toimintatapoihin. Yrityksillä ei ole enää kiinteitä aukioloaikoja, vaan töitä voidaan tehdä jopa kellon ympäri.

 

Videoneuvotteluratkaisut

Auta ihmisiä tekemään yhteistyötä missä tahansa. Polycomin videoneuvotteluratkaisujen avulla näet nyanssit ja saat aikaan enemmän. Tee jokaisesta kokouksesta tärkeä ja vähennä käyttökustannuksia. Oletpa sitten yhteydessä yhteen henkilöön tai isoon ryhmään, tarvitset ratkaisun, jolla voit tehdä yhteistyötä kenen kanssa tahansa, missä ja milloin tahansa – riippumatta verkoista, sovelluksista, protokollista tai laitetyypeistä.

Yrityspuhelimet

Suullinen viestintä on jokaisen organisaation tiedonkulun perusta. Pidetäänpä yhteyttä sitten työtoverien, asiakkaiden tai toimittajien kesken, tärkeintä on keskittyä viestiin, ei tekniikkaan. Polycomin yrityspuhelimet ovat helppokäyttöisiä, toimivat olemassa olevassa viestintäympäristössä ja välittävät äänen niin realistisesti, että kuulostaa siltä kuin olisit puhujan kanssa samassa huoneessa. Polycomin ääniratkaisuilla tavoitat haluamasi henkilöt ja voit olla tuottelias niin kokoushuoneessa kuin työpisteesi ääressäkin.

Pöytäpuhelin

Tekniikan edistyessä on turha tyytyä perinteiseen puhelinkokemukseen. Puhelin on yksi toimiston tärkeimmistä työkaluista, joten eikö pöytäpuhelimen pitäisi nykypäivänä kuulostaa paremmalta kuin matkapuhelimen? Eikö olisikin upeaa, jos puhelimen kautta voisi käyttää videoita ja sovelluksia vain sormea pyyhkäisemällä? Polycomin työpöytäratkaisut tuovat elävän ja aidon kuuloisen ääni-, video- ja sovellusviestinnän kaikkien työntekijöidesi käyttöön.