Zyxelin Nebula Cloud Network Management yksinkertaistaa verkon hallintaa, säästää aikaa ja tarjoaa parempaa yleiskuvaa. Nebula-tuoteperhe sisältää kaiken tarvittavan kokonaisvaltaisen verkon rakentamiseen, niin tukiasemat, kytkimet kuin palomuuritkin, ja ne on kaikki suunniteltu toimimaan pilviympäristössä. Nebula-yhteensopivan tuotteen asentaminen vie vain muutaman minuutin – sinun ei edes tarvitse ottaa sitä ulos pakkauksesta.

Maksuttoman Nebula-alustan avulla Zyxel haluaa tehostaa verkon hallintaa ja tehdä verkon käyttöönotosta, hallinnoinnista ja valvonnasta helpompaa. Se on täydellinen ratkaisu yrityksille, joilla on verkkoja monissa maantieteellisissä sijainneissa, mutta myös kasvaville yrityksille, jotka eivät ole varmoja tulevista tarpeistaan.

Katso kaikki Zyxel Nebula-tuotteet

NebulaFlex – yksinkertainen tapa

Voit siirtyä itsenäisen version ja Zyxelin lisenssittömän Nebula-pilvialustan välillä ilman uusien ohjelmistojen tai laitteiden hankalaa asentamista. Se on niin yksinkertaista.

Valvo ja määritä. Milloin tahansa, missä tahansa

Käyttämällä Zyxelin lisenssitöntä Nebula-pilvialustaa voit hallita verkkoasi, milloin ja missä tahansa.

Voit nähdä ajan tasalla olevat verkkotiedot, hallita kaikkea keskitetysti ja valvoa verkkoa myös tien päällä.

NebulaFlex-yhteensopivia tuotteita

Kytkimet

NebulaFlex on yhteensopiva monien Zyxelin kytkinten kanssa. Valikoima sisältää GS1920v2-sarjan ja XGS1930-sarjan 10G-kytkimet (kummassakin sarjassa on PoE-malleja ja ei-PoE-malleja).

Voit siirtyä helposti perinteisen itsenäisen version (älykäs hallinta) ja keskitetysti hallitun Zyxelin lisenssittömän Nebula-pilvialustan välillä.

Langattomat tukiasemat

NebulaFlex-yhteensopivia tukiasemia voi käyttää kahdessa eri tilassa. Voit siirtyä helposti itsenäisen version ja Zyxelin lisenssittömän pilvialustan välillä, milloin tahansa muutamalla klikkauksella.

Maksuton verkon hallinta

Maksuton palvelu sisältää kaikki perustoiminnot. Toimintoihin kuuluvat muun muassa kahdeksan eri SSID:n ja VLAN:in määritystä organisaatiota kohden, vierasverkko, PoE Scheduling, seitsemän päivän jatkuvat raportit ja Facebook-kirjautuminen. Mikäli kehittyneemmät toiminnot ovat tarpeen, Zyxelillä on useita eri tarpeisiin vastaavia vaihtoehtoja.

Kaikki tarvittavat tuotteet

Zyxelin Nebula-tuoteperhe sisältää tukiasemia, kytkimiä ja gateway-laitteita. Kuka tietää, mitä huomenna tarvitaan?

Nopea käyttöönotto

Nebula-yhteensopivan tuotteen asentaminen vie vain muutaman minuutin. Voit lisätä laitteita käyttöympäristöön ja hallittavaan verkkoon Nebula-sovelluksella yksinkertaisesti lukemalla tuotepakkauksessa olevan QR-koodin.

Keskitetty hallinta

Zyxel Nebula Cloud Management mahdollistaa tehokkaiden ja proaktiivisten analyysien tekemisen verkkoliikenteestä ja verkon käytöstä. Verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta voi valvoa datakäyttöä ja monia muita asioita.

Ole aiempaa proaktiivisempi

Nebula-alustan avulla voit työskennellä proaktiivisesti ja havaita ongelmat jo aikaisessa vaiheessa.