Joustava verkkoratkaisu, joka kohtaa tarpeesi.

Joustava verkkoratkaisu, joka kohtaa tarpeesi.

Joustava verkkoratkaisu, joka kohtaa tarpeesi.

Zyxel Nebula

Zyxelin Nebula Cloud Network Management on yksinkertainen verkkohallintaratkaisu, jolla säästät aikaa ja saat paremman yleiskuvan verkostasi. Nebula-perheeseen kuuluu kaikki, mitä tarvitset rakentaaksesi täydellisen verkon tukiasemien, kytkimien ja palomuurien muodossa – kaikki on rakennettu pilvessä hallintaa silmällä pitäen. Nebula-yhteensopivien tuotteiden asentaminen vie vain muutaman minuutin – sinun ei tarvitse edes ottaa niitä ulos pakkauksesta.

Ilmaisen Nebula-alustan avulla Zyxel haluaa tehostaa verkonhallintaa ja helpottaa verkon ylläpitoa, hallintaa ja valvontaa. Se on täydellinen ratkaisu yrityksille, joilla on verkko useissa eri lokaatioissa, mutta myös kasvaville yrityksille, jotka eivät vielä tiedä miltä tarpeet tulevat näyttämään tulevaisuudessa.

Katso kaikki Zyxel Nebula-tuotteet

Ilmainen verkonhallinta

Ilmaisen palvelun avulla saat kaikki perustoiminnot. Näihin kuuluu muun muassa kahdeksan eri SSID:n ja VLAN:in asennusta per organisaatio, vierasverkko, PoE Scheduling, sekä seitsemän päivän jatkuva raportointi, sekä Facebookiin kirjautuminen. Mikäli tarvitset kehittyneempiä toimintoja, Zyxel tarjoaa lisää vaihtoehtoja vastaamaan tarpeitasi.

Kaikki tuotteet mitä tarvitset

Zyxelin Nebula-perheestä löydät tukiasemat, kytkimet ja gateway-laitteet. Kuka tietää, mitä tulet tarvitsemaan tulevaisuudessa?

Nopea käyttöönotto

Nebula-yhteensopivien laitteiden asentaminen vie vain muutamia minuutteja. Käytä yksinkertaista Nebula-sovellusta lisätäksesi laitteita rajapintaan ja verkkoon skannaamalla tuotelaatikon QR-koodi.

Keskitetty hallinta

Zyxel Nebula Cloud Management antaa mahdollisuuden tehdä ennakoivia ja tehokkaita liikenteen ja verkonkäytön analyysejä. Verkkopohjaisella rajapinnalla voit valvoa asiakkaita, datankäyttöä, sekä paljon muuta.

Ole ennakoiva

Nebula-alustalla voit työskennellä ennakoivasti ja havaita mahdolliset ongelmat jo hyvin aikaisessa vaiheessa.