Fokus

Rajatonta tuottavuutta.

Galaxy Note8 on työpiste pienoiskoossa.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Rajatonta tuottavuutta

Samsung julkaisi elokuussa äärettömän nopean huippuluokan älypuhelimen Galaxy Note8:n. Note8:lla voit tehdä töitä aivan uusilla tavoilla. Suuren näytön avulla voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti, tehdä muistiinpanoja kynällä tai muuntaa sen telakan avulla tietokoneeksi.

Galaxy Note8 on Samsungin uusi lippulaivapuhelin ja se tarjoaa uusimman teknologian, sekä huippulaatuisen suorituskyvyn innovatiivisella 10nm prosessorilla ja 6GB RAM-muistilla. Muotoilu on samanaikaisesti kompakti Samsungin suuren Infinityn-näytön ansiosta.

– Ammattikäyttäjille suuri näyttö on tärkeä. Galaxy Note8 -näyttö on suurempi kuin Galaxy S8:sa ja näytön koko on huikeat 6,3 tuumaa, vaikka puhelin on vain hieman suurempi kuin S8+. Note8 on helppo pitää kädessä ja se antaa sinulle runsaasti työskentelytilaa, sanoo Teemu Miettinen, Samsungin B2B-myyntipäällikkö Suomessa.

– Multi Window -ominaisuuden avulla on mahdollista jakaa näyttö ja käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Voit myös laajentaa tarpeen mukaan yhtä tai toista osaa ikkunasta. Sovelluksen avulla voit myös yhdistellä sovelluksia joita käytät usein ja voit avata ne samanaikaisesti yhdellä napsautuksella.

  Galaxy Note8:sa on myös niin paljon tehoa, että lisälaitteen avulla sitä voidaan käyttää saumattomasti tietokoneena.

Yksinkertaisempia muistiinpanoja

Note-käyttäjien parissa erittäin suosituksi tullut S Pen -kynä on kehitetty nyt entistäkin paremmaksi. Olemme tehneet esimerkiksi muistiinpanojen tekemisestä vieläkin helpompaa. Sinun ei tarvitse enää edes avata näyttöä ja voit aloittaa muistiinpanojen tekemisen suoraan lukittuun näyttöön milloin tahansa ja voit myös yhtä helposti myös tallentaa muistiinpanosi, hän jatkaa.

Kynää voidaan käyttää myös navigointiin avointen sovellusten välillä, sillä voidaan ottaa kuvankaappauksia ja rajata näytöltä osia muistiinpanoihin liitettäväksi. Lisäksi sitä voidaan käyttää käännöstyökaluna, joka kääntää yksittäisten sanojen lisäksi kokonaisia lauseita ja osaa muuntaa valuuttoja sekä yksiköitä.

Olemme myös erittäin ylpeitä kaksoiskamerasta, jolla voi ottaa kaksi kuvaa samanaikaisesti, säätää kuvien syväterävyyttä sekä ottaa loistavia kuvia valaistusolosuhteista huolimatta. Kaksinkertainen optinen zoom ja kuvanvakaaja molemmissa kameroissa mahdollistavat myös täysin uusia kuvausmahdollisuuksia, Teemu Miettinen kertoo.

Latausaika puoleen

Toinen ominaisuus joka tehostaa työntekoa, on pikalataus, jonka avulla voit ladata puhelimesi puolet nopeammin muihin kilpaileviin puhelimiin verrattuna.

– Puolessa tunnissa puhelin on ladannut 50 prosenttia, mikä lisää tehokkuutta liikkuessasi. Jopa langaton laturi, joka on saatavilla lisävarusteena tukee nopeaa latausta. Virransaanti ja akun loppuminen ei tule enää olemaan ongelma, Teemu Miettinen sanoo.

Telakan avulla tietokoneeseen

Vaikka Galaxy Note8: ssa on suuri näyttö, niin työskentely suurella näytöllä sekä näppäimistöllä ja hiirellä on usein vieläkin tehokkaampaa. Asettamalla puhelin Samsung DeX -telakkaan muuntuu se vaivattomasti ja nopeasti tietokoneeksi. Voit työskennellä ulkoisella näytöllä, lukea sähköpostejasi tai aloittaa Office 365 työskentelyn. Samalla voit edelleen lukea tekstiviestejä, vastaanottaa puheluja jne.

– Galaxy Note8 on niin tehokas, että DeX-telakan avulla voit käyttää sitä saumattomasti tietokoneena. Sinun ei enää tarvitse käyttää monia laitteita pystyäksesi työskentelemään tehokkaasti lentokoneessa, hotellissa tai muissa toimistoissa. Tämä on täydellinen älypuhelin, päättää Teemu Miettinen

Teemu Miettinen
Myyntipäällikkö, Samsung

Tutustu Samsung:n koko valikoimaaan täällä »