ConceptD

ConceptD on Acerin uusin konsepti. Sen mukaisesti kehitetyt kannettavat, pöytäkoneet ja näytöt perustuvat ennen kaikkea luovan työn tekijöiden tarpeisiin. ConceptD pyrkii rikkomaan ihmisen ja tekniikan välisiä rajoja, tukemaan luovien käyttäjien intuitiivista työrytmiä ja edistämään ideoiden kehittelyä.

Haluamme paitsi kehittää uusia tuotteita myös miettiä aiempia ratkaisuja uudelleen, laittaa standardit uusiksi ja toimia suunnannäyttäjinä.

Perehdy erilaisiin All-in-One-ratkaisuihin ja helpota luovien asiakkaidesi arkea.

picture-of-man-woman-acer-computer

Kannettavat

Acerin ConceptD-kannettavat ovat riuskoja työkaluja luovan työn ammattilaiselle – tehosta, tuottavuudesta ja laadusta tinkimättä. Kaikilla ConceptD-kannettavilla voi käyttää raskaita ohjelmia, niin 2D-/3D-työkaluja kuin graafisen suunnittelun ohjelmistojakin.

Pöytäkoneet

ConceptD-pöytäkoneet on testattu erikseen luovaa työtä varten, ja ne soveltuvatkin erityisen hyvin suunnittelu- ja arkkitehtikäyttöön. NVIDIA® GeForce -näytönohjaimen ja Quadro RTX -grafiikkasuorittimien huipputehokas yhdistelmä takaa sen, että kone ei kaadu eivätkä ohjelmat jumita.

Näytöt

FHD- ja 4K-näytöllä luova työ sujuu, sillä pikselitarkkuus ja värit ovat reaalimaailman tasoa. Näytöissä käytetään muun muassa elokuvaohjaajien ja -tuottajien suosimaa kansainvälistä väristandardia. Kaikki mallit ovat ergonomisia, ja niissä on sisäänrakennetut valoanturit sekä laaja valikoima kaapeliportteja.

ConceptD-kannettavat

Kaikilla ConceptD-kannettavilla voi helposti käyttää raskaita ohjelmia, niin 2D-/3D-työkaluja kuin graafisen suunnittelun ohjelmistojakin. Tutustu eri tuotesarjoihin ja etsi asiakkaallesi täydellisesti sopiva kokoonpano.

ChromebookC933CB514CP713-2W
Näyttö14 tuumaa14 tuumaa13,5 tuumaa
KosketusnäyttöValinnainenValinnainenKyllä
Spin-malliEiEiKyllä
ProsessoriIntel Celeron/PentiumIntel Pentium10. sukupolven Intel Pentium / i3 / i5
RAM-muisti4–8 Gt4 Gt4–8 Gt

ConceptD-pöytäkoneet

ConceptD-pöytäkoneet soveltuvat erityisen hyvin suunnittelu- ja arkkitehtikäyttöön. NVIDIA® GeForce -näytönohjaimen ja Quadro RTX -grafiikkaprosessorien huipputehokas yhdistelmä takaa sen, että ohjelmat eivät jumita.

ConceptD-pöytäkoneetConceptD 100ConceptD 500
Prosessori9. sukupolven Intel-prosessori9. sukupolven Intel K -prosessori
GrafiikkaprosessoriGeForce GT1030 – P620/P1000GeForce RTX2060/2060S/2070S, / Quadro P2200/P4000, Quadro RTX P4000
Kohderyhmä/käyttötarkoitus2D, kevyt 3D2D / vaativa 3D-renderöinti

ConceptD-näytöt

FHD- ja 4K-näytöllä luova työ sujuu, sillä pikselitarkkuus ja värit ovat reaalimaailman tasoa. Tutustu neljään eri tuotesarjaan, jonka tuotteille on yhteistä ergonominen rakenne, sisäänrakennetut valoanturit ja laaja valikoima kaapeliportteja.

NäytötCM2CM3CP3CP5
PaneeliIPSIPSIPSIPS
Virkistystaajuus75Hz60Hz120 Hz (144Hz OC)170Hz
ResoluutioWUXGA4K4K4K
VESA / Delta EDelta E < 2Delta E < 2Delta E < 1Delta E < 2
YhteensopivuusAdaptive SyncFreeSync,
Vesa HDR400
Nvidia G-sync -yhteensopivuus,
Vesa HDR400
VESA HDR 600 Nvidia
G-sync -yhteensopivuus
USB Type - CEiKylläEiKyllä