Canon

Canon on yksi Japanin suurimmista yrityksistä ja yrityksen historia johtaa aina 30-luvulle asti. Suurin osa yhdistää Canonin luultavasti kameroihin, mutta tänä päivänä sillä on toimintaa myös monilla muilla tuotealueilla. Lue lisää »

Projektorit

Jos tarvitset projektoria konferenssitiloihin niin on todella katsomisen arvoista tarkistaa mitä Canon tarjoaa. Canon tuottaa nimittäin useita erittäin korkealaatuisia malleja, jotka voivat sopia sinulle, joka tarvitset ammattimaisen projektorin.

Dokumenttiskannerit

Halutessasi siirtää paperia digitaaliseen maailmaan, tarvitset selvästikin skannerin. Canon on yksi johtavista skannerivalmistajista ja olemme keränneet tänne Canonin parhaat dokumenttiskannerit, jotka ovat täydellisiä juuri dokumenttien skannaukseen.

Canon BusinessPrint

Jos etsit yrityksellesi tulostinta, suosittelemme lämpimästi tutustumaan Canonin valikoimaan. Canonilla on laaja valikoima erityyppisiä tulostimia, tarvitsit sitten monitoimitulostinta, lasertulostinta tai puhdasta valokuvatulostinta – löydät varmasti etsimäsi täältä.

Valokuva & video

Canon on yksi maailman johtavista valokuvaus- ja videotarvikkeiden valmistajista. Huolimatta siitä työskenteletkö ammattivalokuvaajana vai tarvitsetko yksinkertaista dokumentointikameraa työpaikallesi, löydät tarvitsemasi Canonin laajasta valikoimasta. Löydät Canonin kamerat täältä. Otathan yhteyttä asiantuntijoihimme mikäli tarvitset apua.

Canon

Canon on yksi Japanin suurimmista yrityksistä ja yrityksen historia johtaa aina 30-luvulle asti. Suurin osa yhdistää Canonin luultavasti kameroihin, mutta tänä päivänä sillä on toimintaa myös monilla muilla tuotealueilla. 

Koko Canonin historia on täynnä teknisiä urotekoja ja innovatiivista teknologiaa, ei vähiten valokuvauksen maailmassa mutta myös muilla markkinoilla, kuten tulostinten ja minilaskinten parissa. Yksi Canonin suurimmista merkkipaaluista on EOS 300D -kamera, joka oli ensimmäinen oikea digitaalinen järjestelmäkamera kuluttajille.

Tänä päivänä Canon on yksi maailman johtavista digitaalikameroita valmistavista yrityksistä ja useimmat ovat kuulleet EOS-sarjan järjestelmäkameroista ja luultavasti myös erittäin suosituista IXUS-kameroista sekä kehittyneistä kompaktikameroista PowerShot-sarjassa. Kameroiden lisäksi tulostimet ovat yksi Canonin suurimmista liiketoiminta-alueista. Canon valmistaa kaikkea laajakuvatulostimista imagePROGRAF-sarjassa PIXMA-valokuvatulostimiin ja i-SENSYS-lasertulostimiin. Etsit sitten minkälaista tulostinta tahansa, Canonilta löydät luultavasti sopivan mallin.

Paljon enemmän

Eikä tässä vielä kaikki: valokuvakameroiden ja tulostimien lisäksi Canon valmistaa myös muun muassa korkealaatuisia projektoreita sekä koti- että ammattikäyttöön. Yritys on panostanut paljon myös liikkuvaan kuvaan ja valmistanut joitakin maailman parhaista videokameroista sekä myös kuluttajakameraa nimellä LEGRIA.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä Canon valmistaa myös skannereita nimellä CanoScan sekä  minilaskimia.