Canon

Canon on yksi maailman johtavista valokuvaus- ja videotarvikkeiden valmistajista. Huolimatta siitä työskenteletkö ammattivalokuvaajana vai tarvitsetko yksinkertaista dokumentointikameraa työpaikallesi, löydät tarvitsemasi Canonin laajasta valikoimasta. Löydät Canonin kamerat täältä. Otathan yhteyttä asiantuntijoihimme mikäli tarvitset apua.

EOS

Sinulle, joka vaadit korkeinta mahdollista kuvanlaatua, suorituskykyä ja luotettavuutta kaikissa olosuhteissa. Ammattivalokuvaajat ympäri maailmaa käyttävät Canonin digitaalista EOS-järjestelmää, niin muoti-, hää- ja urheilukuvaukseen kuin moneen muuhunkin.

Powershot G

Canonin ammattitason kompaktikameroissa on erittäin herkät sensorit, zoom-objektiivit, joissa on suuri aukko ja ne mahdollistavat digitaalisen järjestelmäkameran tavoin asetusten säädön – nämä ominaisuudet saavat vaativammatkin valokuvaajat tyytyväisiksi.

IXUS

Älypuhelimet voivat olla käytännöllisiä arkivalokuvaukseen, mutta kun vaaditaan erinomaista kuvanlaatua voit olla varma, että Canonilta löytyy paras ja helppokäyttöinen tähtää-ja-laukaise-kamera juuri sinulle – kamera, joka on lisäksi kaunis, tyylikäs ja tarpeeksi pieni mahtuakseen taskuun tai laukkuun.