Cirafon

Cirafon valmistaa mobiili- ja PC-lisätarvikkeita, kuten näytönsuojia, laukkuja ja vara-akkuja. Lue lisää »

Puhelin- ja tablettisuojukset

Aikana jolloin puhelin otetaan mukaan kaikkialle, on tärkeää suojata sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Huolimatta siitä tahdotko yksinkertaisemman vai ylellisemmän nahkaisen puhelinsuojuksen, löytyy Cirafonilta vaihtoehto juuri sinulle. Yksi Cirafonin uutuuksista on puhelinsuojus-lompakkoyhdistelmä, josta voi helposti irrottaa puhelimen.

Näyttösuojukset

Yksi pudotus riittää monesti ja puhelimen näytössä on jo halkeama, näytön vaihto on usein kallista ja aikaa vievää. Suojataksesi puhelinta erityyppisiltä vahingoilta on aina hyvä olla näyttösuojus. Cirafon tarjoaa tarkkaan valittuja ja testattuja näyttösuojuksia, joissa on kestävä pinta kosketustoiminnoista tinkimättä.

Puhelinlaturit

Cirafonin valikoimasta löytyy latureita niin iPhone kuin Android-puhelimiinkin sekä erityyppisillä johdoilla varustettuna; USB-kaapeli, seinälaturi ja autolaturi. Latureissa on jopa 2,4 AMP teho, mikä on puolet enemmän kuin tavallisissa latureissa ja ne syöttävät aina maksimaalisen määrän tarvittavaa tehoa puhelinta ladatessasi. Tämä tarkoittaa, että voit ladata laitettasi jopa 40 prosenttia nopeammin ja säästyt tuntien latausajoilta.

Vara-akut

Lataa akut Cirafonin vara-akuilla, kun olet matkalla. Valikoimasta löydät sekä tehokkaita vara-akkuja puhelimesi tai tablettisi nopeaan lataamiseen että pienempiä, ohuemman mallisia vara-akkuja.

Tietokonelaukut

Löydä Cirafonin ainutlaatuiset nahkasalkut ja tietokonelaukut, joissa on paikat päivän tärkeimmille oheistarvikkeille.

Tietoturvasuoja

Cirafonin tietoturvasuoja tarjoaa loistavaa suojaa näytöllesi ja sen avulla vain henkilöt jotka ovat suoraan kuvaruudun edessä voivat nähdä sisällön. Suojia löytyy niin kannettaville kuin pöytätietokoneillekin.

Miksi lasi on parempi kuin muovi?

Kun valitset lasisen näyttösuojuksen, on käyttökokemus aivan toista luokkaa ja se tekee laitteestasi lyömättömän kestävän. Lasinen näytönsuojus on lisäksi helpompi asentaa ja lopputulos on kova tasainen ja kuplaton pinta, joista saa tavallisesti kärsiä muovista näytön suojusta asennettaessa. Lasista näytön suojusta tuskin huomaa käytössä, sillä se ei muuta sormituntumaa tai häiritse kosketustoimintoja.

Kaksi nopeutta

Tahdotko välttyä tuntien latausajalta? Kun valitset Cirafon laturin, joka syöttää 2,4 AMP tehoa, latautuu puhelimesi puolet nopeammin alkuperäislaturiin verrattuna. Voit vaihtoehtoisesti ladata kahta puhelinta samanaikaisesti yhtä nopeasti kuin lataisit yhtä puhelinta tavallisella laturilla.

Cirafon

Cirafonin valikoimista löydät suuren tarjonnan erittäin laadukkaita älypuhelimia ja PC-laitteiden oheistarvikkeita, kuten näytönsuojia, tietoturvasuojia, latureita, tietokonelaukkuja ja varavirtalähteitä. Lisäksi voit olla varma, että saat tuotteen, jonka olemme huolella valinneet ja testanneet.