Cirafon

Pidennä laitteidesi käyttöikää

Cirafonin tuotteet on kehitetty suojaamaan tärkeintä — sisältöä. Se on yksi omista tuotemerkeistämme, joten me voimme valvoa valmistusprosessia olemalla läsnä tehtaissa. Siten me voimme varmistaa, että kaikki menee juuri niin kuin pitää. Tiivis yhteistyö toimittajiemme kanssa antaa meille lisäksi mahdollisuuden kehittää uusia innovatiivisia tuotteita asiakkaillemme — ja samalla me voimme pienentää ilmastovaikutuksiamme.

Cirafon logo

Voit myös luottaa siihen, että kannamme sosiaalisen vastuumme ja ajattelemme toimintamme pitkäaikaisia vaikutuksia. Asetamme esimerkiksi korkeita vaatimuksia toimittajillemme ja käymme tehtaissamme säännöllisesti varmistaaksemme, että vaatimuksiamme noudatetaan. Tiedämme olevamme pieni tekijä suuressa maailmassa, mutta tiedämme myös, että teemme siitä hieman paremman – ja olemme siitä ylpeitä.

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Suojakuoret

Kuorten ensisijainen tehtävä on suojata sisältöä ulkoisilta tekijöiltä. Cirafonin valikoimassa on kaikenlaisia puhelinkuoria, aina yksinkertaisista vain suojaamiseen tarkoitetuista malleista kierrätysmuovista valmistettuihin ympäristöystävällisiin malleihin. Yksi uusimmista innovaatioista on kätevä puhelinkuoren ja lompakon yhdistelmä.

Näytönsuojukset

Puhelimen näyttö rikkoutuu helposti, ja ehkä juuri sen vuoksi rikkoutuneita näyttöjä näkee niin usein. Rikkoutunut näyttö on paitsi ruma myös vaivalloinen ja kallis korjata. Cirafonin näytönsuojukset ovat tarkkaan valikoituja ja testattuja suojia, jotka estävät rikkoutumisia kosketuskäyttöä haittaamatta.

Laturit

Cirafonin laturit eivät jätä sinua pulaan. 30 watin tehollaan ne ovat kolme kertaa vakiolatureita tehokkaampia. Siten voit ladata laitteesi akun puoliksi täyteen vain 30 minuutissa, niin että pääset nopeasti taas tekemään muita asioita. Cirafonilla on latureita sekä Android-laitteille että iPhoneille ja malleja, jotka sopivat niin USB-liitäntään, pistorasiaan kuin autolaturiin.

Varavirtalähteet

Harva asia harmittaa yhtä paljon kuin akku, josta loppuu yhtäkkiä virta. Cirafonin varavirtalähteiden avulla voit ladata puhelimesi tai tablettisi nopeasti ja tehokkaasti, olitpa sitten kotona tai tien päällä. Tarjolla on monenlaisia ja -kokoisia malleja, joiden ansiosta sinun ei ikinä tarvitse olla huolissasi virran loppumisesta kesken.

Tietokonelaukut

Suojaa tärkeintä työvälinettäsi tien päällä tietokonelaukulla tai nahkasalkulla, johon mahtuvat kaikki tärkeimmät tarvikkeesi. Cirafon tarjoaa ainutlaatuisia ja moderneja laukkuja, jotka paitsi suojaavat ovat myös tyylikkäitä.

Reput

Voit luottaa Cirafonin reppuihin kaikissa tilanteissa, huolimatta siitä, oletko lähdössä tärkeälle työmatkalle, haluatko tehdä vaikutuksen asiakkaiseen vai oletko vain menossa töihin. Tarjolla on monenlaisia reppuja eri materiaaleista. Ne näyttävät aina tyylikkäiltä ja pitävät samalla tärkeät tuotteet suojassa.

Yksityisyyssuodattimet

Suojaa tärkeitä tietojasi tietokoneen edessä istuessasi Cirafonin yksityisyyssuodattimella. Ne on luotu suojaamaan arkaluonteisia tietoja uteliailta silmiltä, niin että ainoastaan suoraan näytön edessä olevan henkilöt pystyvät näkemään näytöllä olevan sisällön. Valikoimassa on erikokoisia suodattimia sekä pöytäkoneille että kannettaville, niin että voit olla aina varma siitä, että kukaan ei näe tietojasi.

Cirafon on yksi Dustinin omista tuotemerkeistä

Dustinilla on yksi markkinoiden laajimmista IT-tuote- ja -palveluvalikoimista. Dustinilla on vuodesta 2016 lähtien ollut useita omia tuotemerkkejä, kuten Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip ja Acutek. Ne kaikki vastaavat lupaustamme tarjota hyvää laatua edulliseen hintaan.