EPOS

EPOS toimittaa korkealaatuisia audioratkaisuja yrityksille ja pelikäyttöön. Pyrimme vapauttamaan inhimillistä potentiaalia uraauurtavan ääniteknologian avulla tarjoamalla innovatiivista muotoilua ja täydellisen äänielämyksen, sekä suorituskyvyn kaikissa ääniratkaisuissamme.

Toimistohenkilökunta

Selkeä ja kirkas ääni - jopa kiireisimmässäkin työympäristössä. Mukavuutta ja vapautta koko päiväksi. Tyylikäs muotoilu ja kestävä laatu sekä käyttäjäystävälliset ominaisuudet, kuten patentoitu ActiveGard®, joka suojaa korviasi mahdollisilta riskeiltä äkillisten kovien äänien yllättäessä.

Puhelinkeskus

Kun puheella on merkitystä

Nauti moitteettomasta käyttökokemuksesta IMPACTilla - huippuluokan äänityökalujen tuotelinjalla, joka takaa optimaalisen mukavuuden, helpon puheluiden hallinnan ja rikkaan, luonnollisen äänen. Luotettava, älykäs tekniikka suodattaa ei-toivotun melun ja parantaa ääntä sekä tehokkuutta.

Tien päällä

Työskentele – omalla tavallasi

Kun maailma on toimistosi, voit nauttia monipuolisesta ADAPT-tuotelinjasta, joka toimii niin kuin sinä tahdot.

Soita yrityspuhelut virheettömällä laadulla ja lisää keskittymiskykyä kuulokkeilla, joissa on aktiivinen melunvaimennus (ANC) ja optimoitu musiikin kuuntelu.

Kokoustilat

Optimoi tiimityöskentely

EXPAND linja on yhteistyölaitteiden premium-valikoima ammattilaisille, jotka vaativat kätevän yhteistyöelämyksen - paikasta riippumatta. Luokkansa johtava äänitekniikka varmistaa, että kaikki huoneessa olijat kuuluvat selkeästi, mikä tekee kokouksistasi tehokkaampia ja tuottavampia.

Headset-lisätarvikkeet

EPOS headset on suunniteltu toimimaan puhelimesi, laitteesi tai softphonesi kanssa työpaikalla. Tutustu EPOS varaosavalikoimaamme ja laitteesi lisätarvikkeisiin alla.

EPOS Manager

Ohjelmistot

Säilytä kaikkien äänilaitteidesi hallinta itselläsi, niiden sijainnista riippumatta. Analysoi laitteiden käyttöä ja saa käsitys siitä, kuinka voit työskennellä älykkäämmin.

EPOS Manager on ilmainen hallintatyökalu, jonka avulla voit päivittää ehtoja normaalin työajan ulkopuolella maksimaalisen tuottavuuden varmistamiseksi.

Tutustu EPOKSEEN

EPOS toimittaa korkealaatuisia audioratkaisuja yrityksille ja pelikäyttöön. Pyrimme vapauttamaan inhimillistä potentiaalia uraauurtavan ääniteknologian avulla tarjoamalla innovatiivista muotoilua ja täydellisen äänielämyksen, sekä suorituskyvyn kaikissa ääniratkaisuissamme.

Demant A/S ja Sennheiser electronic GmbH & Co. KG on aikaisemmin ilmoittanut, että heidän yhteisyrityksensä; Sennheiser Communications A/S kehittyy uusina kokoonpanoina. Yhteisyritys lopetetaan vuonna 2020 ja Mobile Music headset-liiketoimintasegmentti sisällytetään tulevaisuudessa Sennheiser Consumerin toimintaan. Enterprise Solutions ja Gaming headset yhdistyvät uudeksi riippumattomaksi yritykseksi EPOS nimen alle, maailmanlaajuisen äänentoisto- ja kuulotekniikkakonsernin Demantin alla. EPOS tulee valmistamaan ja myymään Sennheiser Communicationsin nykyistä yritys- ja gamingvalkoimaa kaksoisbrändillä EPOS | SENNHEISER ja esittelee samalla uuden EPOS-merkityn tuotevalikoiman.