Fujitsu

ujitsu on yksi maailman vanhimmista it-yrityksistä ja se perustettiin jo vuonna 1935. Siitä lähtien Fujitsu on aina ollut uusien teknologioiden kehittelyn kärjessä, mikä on tehnyt Fujitsusta maailmaa johtavan IT-yrityksen. Lue lisää »

Kannettavat tietokoneet

Fujitsun LIFEBOOK-valikoimasta löydät luotettavat yrityskannettavat kaikkiin tarpeisiin. Laitteiden erinomainen suorituskyky, turvallisuusominaisuudet ja keveys ovat huippuluokkaa.

Tehotyöasemat

DFujitsun CELSIUS-tehotyöasemat soveltuvat vaativaan suunnittelutyöhön suorituskykyisen prosessorin ja erinomaisen grafiikkatehon ansiosta. Laitteet pysyvät viileinä ja niiden melutaso on hiljainen täydelläkin työkuormalla.

Tabletit

Fujitsun STYLISTIC- ja LIFEBOOK-tabletit ovat erityisesti yrityskäyttöön suunniteltuja ja sen laatuvaatimuksiin toteutettuja. Laitteet ovat kevyitä, laadukkaita ja juuri käyttäjänsä tarpeisiin mukautuvia. Lisäksi ne täyttävät tietoturvaan liittyvät vaatimukset.

Pöytätietokoneet

Fujitsun pöytäkoneet ovat kooltaan kompakteja ja suorituskyvyltään äärimmäisen tehokkaita. Ne ovat ideaali valinta esimerkiksi toimistoympäristöihin.

Näytöt ja lisävarusteet

Palvelimet

Fujitsu

Fujitsu perustettiin 1935 nimellä Fuji Telecommunications Equipment Manufacturing. Fujitsu onkin yksi maailman vanhimmista IT-yrityksistä ja se on kerännyt vuosien varrella paljon arvokasta kokemusta.

Fujitsu on kaikkien näiden vuosien aikana valmistanut paljon hyviä tuotteitta ja uusia tekniikkainnovaatioita. Fujitsu oli esimerkiksi japanin ensimmäisen tietokoneen FACOM 100:n takana, joka lanseerattiin jo 1954. Fujitsulla on myös ollut keskeinen osa plasmanäyttöjen kehittelyssä ja se lanseerasi ensimmäisen 21-tuumaisen väriplasmanäytön vuonna 1992.

Fujitsu tänään

Fujitsu valmistaa nykyään paljon erilaisia IT-tuotteita. Fujitsu tarjoaa sekä Esprimo-sarjan yksinkertaisempia pöytätietokoneita että tehokkaita Celsius-sarjan työasemia. Heillä on myös laaja valikoima kannettavia tietokoneita, joista Lifebook-sarjan tietokoneet ovat keskeisimmässä asemassa. Fujitsu valmistaa itse kannettaviinsa tietokoneidensa tasoiset näytöt.

Mikäli yrityksesi käyttää yhä paperidokumentteja, löytyy Fujitsulta apua suuren skannerivalikoimansa ansiosta. 

Infrastruktuuri

Kuten sanottu, Fujitsulla on erittäin pitkäaikainen kokemus it-markkinoilta ja sen vuosien aikana keräämät kokemukset tulevat käyttöön Fujitsun infrastruktuuri-tuotteissa. Tämä on nähtävissä esimerkiksi Primergy-sarjan palvelimissa, jotka tarjoavat korkeaa laatua ja paljon ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. Kyseiset palvelimet ovat saatavilla pienille yrityksille soveltuvina torni-malleina ja vaativampaan käyttöön teline-mallisina.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme saadaksesi lisätietoja palvelimista ja juuri sinun yrityksellesi sopivasta räätälöidystä kokonaisratkaisusta.