Gilford

Gilford on älykäs uutuus sinulle, joka haluat rahoillesi vastinetta. Valikoimastamme löydät IT-tuotteita kuten esimerkiksi värikasetteja ja mustetta konttorille. Voit olla varma, että saat aina tuotteen, joka on huolella valittu ja testattu.

Värikasetit

Gilford tarjoaa täysin yhteensopivia värikasetteja, jotka toimivat samalla tavalla kuin merkkituotteet, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Yhteensopiva värikasetti sisältää yleensä myös enemmän väriainetta kuin merkkituotevaihtoehto. Gilfords värikasetit ovat valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001- direktiivien mukaan ja ne ovat hyviä päivittäiseen tulostamiseen.

119 € Ilman ALV
img
33 jäljellä
36 € Ilman ALV
img
74 jäljellä
40 € Ilman ALV
img
97 jäljellä
71 € Ilman ALV
img
69 jäljellä

Mustekasetit

Gilford tarjoaa täysin yhteensopivia mustekasetteja, jotka toimivat samalla tavalla kuin merkkituotteet, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Yhteensopiva mustekasetti sisältää yleensä myös enemmän mustetta kuin merkkituotevaihtoehto. Gilfords mustekasetit ovat valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001- direktiivien mukaan ja ne ovat hyviä päivittäiseen tulostamiseen.

74 € Ilman ALV
img
74 jäljellä
72 € Ilman ALV
img
27 jäljellä
15 € Ilman ALV
img
Yli 100 jäljellä
10 € Ilman ALV
img
Yli 100 jäljellä

Gilford

Gilford on älykäs uutuus sinulle, joka haluat rahoillesi vastinetta. Valikoimistamme löydät IT-tuotteita konttoriisi, kuten esimerkiksi värikasetteja ja mustetta. Aina varastossa ja olemme huolellisesti valinneet ne.