Gilford

Gilford on fiksu valinta kaikille, jotka haluavat paljon vastinetta rahoille. Valikoimassa on värikasettien ja mustepatruunoiden kaltaisia tulostintarvikkeita toimistoon tai kotitoimistoon. Voit luottaa siihen, että saat huolella valitun ja meidän testaamamme tuotteen. Tervetuloa tutustumaan laajaan tulostintarvikkeiden valikoimaamme.

Voxicon logo

Lupauksemme

Valitsemalla Gilfordin voit myös luottaa siihen, että kannamme sosiaalisen vastuumme ja ajattelemme toimintamme pitkäaikaisia vaikutuksia. Asetamme esimerkiksi korkeita vaatimuksia toimittajillemme ja käymme tehtaissamme säännöllisesti varmistaaksemme, että vaatimuksiamme noudatetaan. Tiedämme olevamme pieni tekijä suuressa maailmassa, mutta tiedämme myös, että teemme siitä hieman paremman – ja olemme siitä ylpeitä.

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Värikasetit

Gilford tarjoaa täysin yhteensopivia värikasetteja, jotka vastaavat toiminnaltaan merkkituotteita mutta ovat huomattavasti niitä edullisempia. Yhteensopiva värikasetti sisältää yleensä enemmän väriainetta kuin merkkituote. Gilford-värikasetit on valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien mukaisesti ja ne sopivat hyvin päivittäiseen tulostukseen.

Mustepatruunat

Gilford tarjoaa täysin yhteensopivia mustepatruunoita, jotka vastaavat toiminnaltaan merkkipatruunoita mutta ovat huomattavasti niitä edullisempia. Yhteensopiva mustepatruuna sisältää yleensä enemmän mustetta kuin merkkivaihtoehto. Gilfordin mustepatruunat on valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien mukaisesti ja ne sopivat hyvin päivittäiseen tulostukseen.

Gilford on yksi Dustinin omista tuotemerkeistä

Dustinilla on yksi markkinoiden laajimmista IT-tuote- ja -palveluvalikoimista. Dustinilla on vuodesta 2016 lähtien ollut useita omia tuotemerkkejä, kuten Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip ja Acutek. Ne kaikki vastaavat lupaustamme tarjota hyvää laatua edulliseen hintaan.