Gilford

Gilford on älykäs uutuus sinulle, joka haluat rahoillesi vastinetta. Valikoimastamme löydät IT-tuotteita kuten esimerkiksi värikasetteja ja mustetta konttorille. Aina hyvään hintaan ja tarkoin meidän valitsemamme.

Värikasetit

Gilford tarjoaa täysin yhteensopivia värikasetteja, jotka toimivat samalla tavalla kuin merkkituotteet, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Yhteensopiva värikasetti sisältää yleensä myös enemmän väriainetta kuin merkkituotevaihtoehto. Gilfords värikasetit ovat valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001- direktiivien mukaan ja ne ovat hyviä päivittäiseen tulostamiseen.

Mustekasetit

Gilford tarjoaa täysin yhteensopivia mustekasetteja, jotka toimivat samalla tavalla kuin merkkituotteet, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Yhteensopiva mustekasetti sisältää yleensä myös enemmän mustetta kuin merkkituotevaihtoehto. Gilfords mustekasetit ovat valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001- direktiivien mukaan ja ne ovat hyviä päivittäiseen tulostamiseen.

Gilford

Gilford on älykäs uutuus sinulle, joka haluat rahoillesi vastinetta. Valikoimistamme löydät IT-tuotteita konttoriisi, kuten esimerkiksi värikasetteja ja mustetta. Aina hyvään hintaan ja tarkoin meidän valitsemamme.