Google

Google on amerikkalainen teknologiayritys, joka tarjoaa monia erilaisia pääasiassa mainontaan, verkkohakuihin, pilvipalveluihin ja ohjelmistoihin liittyviä Internet-palveluja. Yritys saa suurimman osan tuloistaan AdWords-mainospalvelusta, joka sijoittaa mainoksia Googlen hakutulosten ympärille. Lue lisää »

Education

Chromebook on erinomainen valinta opetus- ja oppimiskäyttöön – helppokäyttöinen, monipuolinen, tietoturvallinen ja edullinen. Parhaan hyödyn Chromebookeista saa EDU-ympäristössä, liittämällä ne keskitettyyn hallintaan Chrome Education Upgrade:n avulla (aikaisemmin tunnettu nimellä Chrome Device Management License).

Chromebook

Chromebook on uusi ja nopeampi tietokone. Se käynnistyy vain muutamassa sekunnissa ja tarjoaa käyttöösi tuhansia sovelluksia. Chromebookin jokainen toiminto on suunniteltu älykkäämmäksi, nopeammaksi ja turvallisemmaksi. Siinä on uusi käyttöjärjestelmä ja koko päivän kestävä akku, joten voit käyttää sovelluksiasi milloin tahansa – missä tahansa oletkin.

Sopii täydellisesti koko päivän käyttöön.

Verkko

Google Wifi on erilainen. Se korvaa yksinkertaisen reitittimen useilla Wi-Fi-pisteillä ja tarjoaa aivan uuden langattoman kokemuksen. Google Wifi -laitteiden kytkeminen toisiinsa on helppoa, joten voit ostaa niin monta laitetta kuin tarvitset. Voit esimerkiksi vahvistaa signaalia autotallissa, ullakolla tai missä tahansa muualla. Tämä ei vaikuta nopeuteen!

Google Wifi vie laitteesi pidemmälle.

Mediasoitin

Chromecast on mediantoistolaite, joka liitetään television HDMI-porttiin. Voit käyttää nykyistä matkapuhelintasi ja televisiotasi muun muassa suosikkisarjojesi, suosikkielokuviesi, urheilun ja pelien suoratoistoon. Chromecast toimii iPhonessa®, iPadissa®, Android-matkapuhelimissa ja -tableteissa, Mac®- ja Windows®-tietokoneissa sekä Chromebookissa. Yhdistä Wi-Fi-verkkoon ja aloita suoratoisto matkapuhelimesta, tabletista tai tietokoneelta.

Voit suoratoistaa jopa 4K Ultra HD-sisältöä kristallinkirkkaalla kuvalla erittäin nopeasti.

Älykaiutin

Google Assistant auttaa ääniohjauksella.
Saa vastauksia kysymyksiisi, toista musiikkia, hallitse päivittäisiä askareita, katso viihdettä ja ohjaa kodin älylaitteita äänellä.

Apu on aina lähellä. Tutustu Google Home-älykaiuttimeen.

Google

Google kasvoi nopeasti perustamisensa jälkeen. Nykyään se tarjoaa useita Internet-palveluja ja on ostanut useita muita yrityksiä. Googlen keskeisin palvelu on Google-hakukone. Googlen muita tärkeitä palveluja ovat muun muassa Google Docs-toimisto-ohjelmisto, Gmail-sähköpostipalvelu, Google Drive-pilvipalvelu sekä Google+-sosiaalinen verkosto. Googlen kehittämiä ohjelmia ovat muun muassa Google Chrome-verkkoselain, Google Kuvat-ohjelma valokuvien järjestämiseen ja muokkaamiseen ja Google Hangouts -pikaviestipalvelu, jolla voi lähettää pikaviestejä ja soittaa videopuheluita. Yritys johtaa myös Android-mobiilikäyttöjärjestelmän kehitystyötä sekä kehittää Chrome OS-käyttöjärjestelmää, joka koostuu pääasiassa yhdestä verkkoselaimesta ja joka on suunniteltu erityisesti Chromebook-tietokoneille. Google työskentelee myös viestintäteknologian parissa ja valmisti Nexus-matkapuhelimia yhteistyössä elektroniikkayritysten kanssa. Vuodesta 2012 se on työskennellyt Kansas Cityssä Google Fiber-laajakaistapalvelun parissa, joka tuo kuituverkon ihmisten koteihin.

Vuonna 2007 Googlella oli arviolta yli miljoona palvelinta erilaisissa datakeskuksia eri puolilla maailmaa. Vuonna 2009 Google käsitteli päivittäin yli miljardi hakua ja noin 24 petatavua käyttäjätietoja. Syyskuussa 2016 Googlen kotisivu oli maailman suosituin. Google omistaa myös monia muita verkkosivustoja, kuten YouTuben, joka on myös Alexan 500 suosituimman verkkosivuston luettelossa. Googlen toiminta-ajatus on ollut aina perustamisesta asti ”järjestää maailman tiedot ja tuoda ne kaikkien saataville”, kun taas yrityksen epävirallinen motto oli aiemmin ”Don't be evil” (suomeksi: älä ole paha). Googlen sitoutuminen tällaiseen