Konftel

Konftelin videoneuvotteluratkaisut tarjoavat maailmanluokan äänen- ja kuvanlaatua, niin että voit tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti niin kotitoimistossa kuin suurissa kokoushuoneissakin. Konftelin tuotteet ovat saaneet toistuvasti palkintoja helppokäyttöisyydestään, laadustaan ja muotoilustaan.

konftellogo

Myyntimenestys

Kuljeta mukana tai asenna kiinteästi: valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto

Hybridivideokokoukset järjestetään nykyisin jollakin kahdesta eri tavasta. Käyttäjä joko liittää kannettavan tietokoneensa huoneessa oleviin laitteisiin tai huoneessa on kiinteästi asennettu PC-järjestelmä. Meillä on kaksi eri videopakettisarjaa, jotka sisältävät neuvottelukameroita, kaiutinpuhelimia ja liitäntäratkaisuja. Siten täydellisen yhdistelmän löytäminen olisi helppoa. Selitämme tässä näiden kahden eri konseptin erot.

Erota äänilaitteet kalusteista. Koe todellinen tilajoustavuus.

Konftel 800 -kaiutinpuhelimen kattoasennussarja vastaa aiempaa älykkäämpien ja joustavampien huonekokoonpanojen kasvavaan kysyntään. Huoneen voi kalustaa uudelleen joka päivä ilman tekniikasta huolehtimista. Täydellinen suuriin tiloihin ja monitoimihuoneisiin. Konftel 800:n ketjutusmahdollisuuden ansiosta ääni ulottuu taatusti joka nurkkaan.

Kattava paketti kaikkia Microsoft Teams -kokouksia varten

Ainutlaatiosia paketteja ääniyksiköllä ja Konftel-kameralla. Mukana toimitetaan Lenovo Thinksmart Core & Controller ja Microsoft Teams valmiiksi asennettuna.

Löydä itsellesi sopiva ratkaisu oppaan avulla

Omiin tarpeisiin sopivan videoratkaisun löytäminen voi olla haastavaa. Uuden interaktiivisen oppaan avulla voit kuitenkin helposti tutustua erityyppisiin kokoushuoneisiin tarkoitettuihin tuotteisiin ja valita sopivan videoratkaisun.

Ilmastoneutraalit videoratkaisut

Konftel on sertifioitu Climate Neutral -standardin mukaan. Se tarkoittaa sitä, että me kompensoimme kaikki kasvihuonepäästömme ja suoritamme toimenpiteitä päästöjen vähentämiseksi entisestään. Konftel-tuotteen valinta on ilmastotietoinen teko, ja samalla voit tukea organisaatiosi kasvavaa videoyhteistyön tarvetta.