konftellogo

Vuodesta 1988 lähtien Konftel on auttanut yrityksiä ja organisaatioita ympäri maailmaa kohtaamaan etänä. Maailmanluokan ääni- ja videokonferenssiratkaisujen avulla teet sekä tehokasta että ympäristöystävällistä yhteistyötä niin kotitoimistoissa kuin suurissa kokoushuoneissakin. Konftelin tuotteet on palkittu moninkertaisesti käyttäjäystävällisyydestä, laadusta ja muotoilusta. Lue lisää osoitteesta konftel.com. 

Myyntimenestys

Videopaketti kokoushuoneisiin

Voit valita juuri haluamasi yhteistyökalun olipa se sitten Microsoft Teams, Zoom, Webex, Google Meet tai jokin muu. Konftelin videopaketti tarjoaa yksinkertaiset ääni-, kamera- ja näyttöliitännät kokoushuoneeseen. Ota kokous mukaasi millä tahansa USB-liitännällä varustetulla kannettavalla, luo yhteys ja anna mennä. Kutsumme sitä nimellä BYOM (Bring Your Own Meeting). 

Uutuus! 

Interaktiivinen opas, joka auttaa sinua löytämään sopivan videoratkaisun Voi olla melkoinen haaste löytää juuri omiin tarpeisiin sopiva videoratkaisu. Nyt on saatavana myös interaktiivinen opas, jonka avulla voit helposti selata erityyppisiä kokoushuoneita ja valita sinulle sopivan videoratkaisun. 

Ratkaisuja työpöydälle 

Nykyään on täysin mahdollista saavuttaa ammattilaistason laatu oman työpisteen äärellä pidettävissä videokokouksissa, niin kotona kuin toimistossa. Konftelin henkilökohtaiseen työpisteeseen suunnitellut kamerat ja kaiutinpuhelimet ovat pienikokoisia ja suorituskykyisiä. Niiden avulla olet valmis myös liiketoiminnan kannalta kaikkein tärkeimpiin kokouksiin ja voit luottaa siihen, että keskustelu sujuu. 

Ilmastoneutraalit videoratkaisut

Konftel on sertifioitu Climate Neutral -standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että kompensoimme kaikki kasvihuonekaasupäästömme ja ryhdymme toimiin päästöjen pienentämiseksi edelleen. Kun valitset Konftel-tuotteen, voit varmistaa hyvän ilmasto-omatunnon samalla, kun tuet organisaation kasvavaa videoyhteistyön tarvetta.