Lenovo

Lenovon tarina on aina kertonut älykkäästä tietojenkäsittelystä paremman maailman luomiseksi. “Smarter Technology for All” -visionsa avulla Lenovo määrittää tekniset standardit uudelleen ja venyttää tekniikan rajoja. Lenovo tarjoaa tuotteita, ratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluita, ja vakiintuneen kumppanuuden ansiosta Dustin voi tarjota asiantuntemusta kaikilla Lenovo-tuotevalikoiman osa-alueilla.

Lenovo logo

Intel® Core™ i7 processor

Tuoteryhmät

ThinkPad

Lenovon ThinkPad-tietokoneet on suunniteltu kestämään. Kaikki laitteet käyvät läpi satoja laatutestejä kestävyyden varmistamiseksi. ThinkPad tarjoaa varmaa luotettavuutta. Niissä on älykäs jäähdytys, pitkään kestävä akku ja pikalataus. Ne tarjoavat paljon suorituskykyä keveissä kuorissa – omaan työskentelytapaasi sopivalla tavalla. Yhdessä Lenovo Go -lisävarusteiden kanssa sujuva etätyö yhdistyy äärimmäiseen tuottavuuteen.

Pöytäkoneet

Lenovo tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita ja suorituskykyisiä pöytäkoneita ammattilaisille, niin tehomyllyjä, tyylikkäitä all-in-one-pöytäkoneita kuin edullisia peruskoneita toimistoon tai kotiin. Lenovon pöytäkoneet on suunniteltu maksimoimaan tuottavuus. Riippumattomat ohjelmistotoimittajat ovat sertifioineet ne osoituksena ylivoimaisesta laadusta ja luotettavuudesta.

Työasemat

Lenovo-työasemat tunnetaan kestävyydestään. Ne on suunniteltu toimimaan luotettavasti ja joustavasti MIL-SPEC-laatustandardien mukaisesti. Lenovo-työasemissa on tehokkaat näytönohjaimet, tehokkaat prosessorit ja terävät näytöt, jotka sopivat ammattikäyttöön. Jokainen työasema on suunniteltu maksimoimaan tuottavuus, joten niiden avulla voit tehdä aiempaa enemmän lyhyemmässä ajassa. Lenovon kannettavat työasemat voidaan yhdistää helposti Lenovo Go -lisävarusteisiin etätyökokemuksen ja tuottavuuden parantamiseksi liikkeellä ollessa.

Näytöt

Lenovon ThinkVision-näytöissä on ominaisuuksia, jotka parantavat modernin työvoiman tuottavuutta. ThinkVision-näytöt on suunniteltu käyttömukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Niissä on uskomaton tarkkuus, mahtava värintoisto ja erinomaiset kirkkaudensäätömahdollisuudet.

Palvelut (Premier Support, CO2 Offset Service)

Lenovo tarjoaa useita palveluita laitteilleen. Premier Support on Lenovon kattava tekninen tuki yrityksille. Se tarjoaa asiakkaille suoran yhteyden ammattilaiseen, joka tarjoaa henkilökohtaista ja asiantuntevaa laitteisto- ja ohjelmistotukea. Lenovo tarjoaa asiakkailleen myös CO2-kompensaatiopalveluja joidenkin tuotteidensa kohdalla. Palvelu kompensoi laitteeseen liittyvät CO2-päästöt ja auttaa siten matkalla kohti kestävää kehitystä.

SmartOffice

Lenovo SmartOffice tarjoaa yksilöllisiä ja ammattimaisia palveluja, joiden avulla saat kaiken irti innovatiivisista teknologioista, kuten Lenovo ThinkSmart Hub -kokoushuonelaitteesta. Lenovon ThinkSmart-ratkaisut tekevät yhteistyöstä tuottavampaa ja nautittavampaa tarjoamalla älykkäitä laitteita, jotka mahdollistavat suuremman tehokkuuden ja täyttävät erilaiset tarpeet. Paranna kokoustilakokemusta ThinkSmart-kameralla ja ThinkSmart Barilla, jotka tuottavat yritystason ääntä ja laajakuvavideota.

Infrastructure Solutions Group (ISG)

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) on älykäs infrastruktuuriratkaisujen tarjoaja kaikenkokoisille organisaatioille. Teknologiamme ja tietomme tekevät vähittäismyynnistä, tuotannosta, kaupungeista, terveydenhuollosta, rahoitusalasta ja monista muista sektoreista älykkäämpiä. TruScalen kautta me voimme tarjota älykkäämpää teknologiaa kaikille reuna- ja pilvilaskennan, analytiikan, tekoälyn ja IaaS:n avulla.

Selvitä lisää

Puhelin (Motorola)

Motorola tunnetaan korkealaatuisista Android-puhelimistaan, joiden suorituskyky ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Motorola tarjoaa laadukkaita älypuhelimia, jotka tarjoavat erinomaista akkukestoa, sulavalinjaista muotoilua ja innovatiivista tekniikkaa kohtuulliseen hintaan.

Kestävyys

Lenovo työskentelee jatkuvasti kestävän kehityksen mukaisten prosessien ja ympäristöaloitteiden toteuttamiseksi ja optimoimiseksi kaikessa toiminnassaan. Yritys käyttää valmistusprosesseissaan ja pakkauksissaan aiempaa kestävämpiä materiaaleja. Kiertotalouteen liittyvien aloitteiden kautta Lenovo on sitoutunut maksimoimaan tuotteidensa arvon koko niiden elinkaaren ajan. Lenovo-ratkaisut on suunniteltu ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät -kysymykset huomioon ottaen. Ne auttavat asiakkaita saavuttamaan ilmasto- ja kestävyystavoitteensa.

Turvallisuus

ThinkShield on Lenovon tietoturvallisten laitteiden, ohjelmistojen ja palveluiden valikoima. Se tarjoaa erittäin kattavaa ja mukautettavissa olevaa tietoturvaa yrityksille. ThinkShield on skaalattavissa yksilöllisiin vaatimuksiin ja sisältää laite-, data-, identiteetti- ja verkkoratkaisuja. Se varmistaa, että pysyt aina askeleen edellä rikollisia.

Etätyöskentely

Vanhat työskentelytavat eivät enää toimi. Uusi todellisuus luo uusia haasteita, jotka edellyttävät innovatiivisia tapoja muodostaa yhteys. Oikealla tekniikalla ja laitteilla työntekijät voivat työskennellä etänä yhtä tehokkaasti kuin toimistossa. Lenovo tarjoaa hyväksi todettua tukea kaikentyyppisille yrityksille, jotka käyttävät uusinta tekniikkaa. Käyttämällä Lenovo ThinkPadin ja kannettavien työasemien kanssa Lenovo Go -lisävarusteita voit optimoida etätyökokemuksesi ja tehostaa tuottavuuttasi.