Reolink logo

Reolink aloitti toimintansa vuonna 2009 ja on siitä lähtien kehittänyt turvatuotteita kuluttajille ja yrityksille. Reolink on tehnyt sadoista tuhansista kodeista ja toimistoista ympäri maailmaa turvallisempia ja mukavampia erilaisilalla ratkaisuilla aina langattomista turvakameroista valvontajärjestelmiin.

Suosituimmat tuotteet

Tuoteryhmät

PoE-kameror

Power over Ethernet (PoE) -kamerat on helppo asentaa, ja ne voivat toimia sekä sisä- että ulkotiloissa ilman virtajohtoa tai muuntajaa. .

4G-kameror

4G-kamerat ovat langattomia ja (litium)akkukäyttöisiä. Ne voidaan yhdistää suoraan Internetiin ja ne ovat ihanteellisia sellaisten alueiden valvontaan, joissa verkkovirtaan tai (hyvään) langattomaan verkkoon yhdistäminen ei ole helppoa.

WLAN-kamerat

Wi-Fi-kamerat vaativat vähemmän porausta tai johdotusta kuin perinteiset valvontakamerat. Ne voidaan asentaa vain minuutissa.

Tuotteisiin

Verkkovideotallentimet (NVR)

Verkkovideotallentimet (NVR) tarjoavat tavan tallentaa videokuvaa sekä valvoa tiloja ja kiinteistöä keskeytyksettä.

Information

Turvallisuus on osa Reolinkin kulttuuria. Henkilötietojesi suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää Reolink-tuotteiden käytön aikana. Tällaista käyttöä ovat muun muassa kuvien tallentaminen Reolink-kameroilla, kuvien jakaminen Reolink-sovelluksen tai -ohjelman kanssa sekä tallenteiden tallentaminen Reolink-pilvipalveluun.