Hear the Difference

Tiedät sen hetken. Hetken, kun kuulet sen pienen äänen kaikkien aikojen suosikkikappaleestasi, kuten et olisi kuullut sitä koskaan aiemmin. Tuo hetki on meidän tarkoituksemme. Lue lisää »

PXC 550-II Wireless
Ensiluokkainen äänenlaatu

Räätälöidyn kolmen mikrofonin järjestelmän ansiosta äänesi kuuluu selkeästi puhelun aikana. Adaptive Noise Cancelling-melunvaimennus havaitsee ja poistaa häiritsevät taustaäänet ja toistaa puhetta voittamattomalla selkeydellä, joten keskustelut ja äänikomennot onnistuvat aina.

MOMENTUM

Sennheiser Momentum

Suunniteltu kuuntelijoille, jotka arvostavat ammattimaista viimeistelyä ja tarkkoja yksityiskohtia. MOMENTUM-sarja edustaa melkein pakkomielteistä tavoitetta saada esiin täydellisen äänen jokainen sävy. Tulet tuntemaan kaikki yksityiskohdat kristallinkirkkaassa äänessä ja toiminnot, jotka tekevät jokaisesta kuuntelukerrasta rikkaamman ja persoonallisemman. Koet kaiken tämän ensiluokkaisissa materiaalivalinnoissa, muotoilussa ja viimeistelyssä. Heti pakkauksen avaamisesta käyttöönottoon ja joka kerta niitä kuunnellessasi.

LANGATTOMAT KUULOKKEET

Kuulokkeet jotka eivät vihastuta, vaan ihastuttavat

Tulet taatusti yllättymään, kuinka hyvältä tuntuu kuunnella ja liikkua vapaasti kuunnellessasi suosikkialbumiasi tai seuratessasi televisio-ohjelmaa. Nauti legendaarisesta Sennheiser äänestä ja laadusta täysin ilman sotkeentuvia johtoja ja kaapeleita!

SENNHEISER

Kuulokkeet niin kuin haluat

Sillä ei ole mitään väliä, mitä odotat kuulokkeiltasi tai headsetiltasi. On olemassa vain yksi ainoa Sennheiser ja se sopii sinulle. Ne tarjoavat korkeaa laatua ja legendaarista Sennheiser ääntä.

Sennheiser

Hear the Difference

Tiedät sen hetken. Hetken, kun kuulet sen pienen äänen kaikkien aikojen suosikkikappaleestasi, kuten et olisi kuullut sitä koskaan aiemmin. Tuo hetki on meidän tarkoituksemme.

Sennheiser on seitsemänkymmenenviiden vuoden ajan omistautunut luomaan uusia löytöhetkiä ollessaan studio-, lava- ja laboratorioääni-innovaatioiden globaali johtaja. Mutta ennen kaikkea tämä perheyritys on aina pyrkinyt erinomaisuuteen. Siihen, mikä on ollut aina muodissa ääniasiantuntijoiden ja -ammattilaisten keskuudessa sekä ihmisten, jotka todellakin kuulevat eron.