Sonic wall logo

Mikä palomuuri sopii sinulle?

Palomuurin koko ei ole ratkaiseva tekijä turvallisuusasteen määrittämisessä. SonicWALLin TZ-sarjan palomuurit on suunnattu PK-yrityksille sekä haarakonttoreille ja niissä on samat turvallisuusominaisuudet kuin suuryrityksille ja konserneillekin suunnatuissa palomuureissa. Ne tarjoavat lisäksi turvallisen WiFin sekä etäyhteys- ja mobiilikäyttömahdollisuuden. "Dustin on luonut kaksi skenaarioota, jotta voisit valita organisaatiollesi sopivimman vaihtoehdon.

Skenaario 1

Sopii etätyöhön kotikonttorista tai muutaman käyttäjän pienyritykselle. Kun haetaan vakaata palomuuria, joka täyttää peruspalomuuriin, IPSec tai SSL VPN etäyhteyteen sekä 3G varayhteyteen kohdistuvat odotukset yhdessä helppokäyttöisessä tuotteessa.

Sonic wall scenario 1
Sonic wall scenario 2
Sonic wall scenario 3

Skenaario 2

Sopii etäkonttoriin tai yritykselle, jossa on rajoitettu käyttäjämäärä Kun haetaan täydellistä palomuuria, joka täyttää kaikki kattaavaan palomuuuriin, antivirus-ohjelmaan sekä IPS-järjestelmään kohdistuvat vaatimukset, ja joka tarjoaa IPSec tai SSL VPN etäyhteyden sekä 3G varayhteysmahdollisuuden yhdessä ja samassa tuotteessa.

Sonic wall scenario 1
Sonic wall scenario 2
Sonic wall scenario 3
Sonic wall scenario 4

Sisältää laitteiston sekä kolmevuotisen comprehensive gateway security suiten*.

* Comphrensive gateway security (CGSS) sisältää: Gateway Antivirus, Anti-Spyware, Intrusion Prevention, Application intelligence, Content Filtering. Tähän tuotepakkaukseen sisältyy suorituskykyyn vaikuttava SSL-seuranta, joka seuraa HTTP:tä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Dustiniin.