Tranzip

Tranzip tarjoaa käteviä, yksinkertaisia ja edullisia USB-muisteja tyylikkäissä kuorissa. Tranzip-tuotteet on valmistettu harjatusta teräksestä, mikä parantaa käyttökokemusta. Lisäksi ne on varustettu erilaisilla kätevillä toiminnoilla, kuten vedä ja pudota -toiminnolla, joka mahdollistaa nopean ja joustavan tiedonsiirron.

Voxicon logo

Voit myös luottaa siihen, että kannamme sosiaalisen vastuumme ja ajattelemme toimintamme pitkäaikaisia vaikutuksia. Asetamme esimerkiksi korkeita vaatimuksia toimittajillemme ja käymme tehtaissamme säännöllisesti varmistaaksemme, että vaatimuksiamme noudatetaan. Tiedämme olevamme pieni tekijä suuressa maailmassa, mutta tiedämme myös, että teemme siitä hieman paremman – ja olemme siitä ylpeitä.


Tuotteet

Tranzip on yksi Dustinin omista tuotemerkeistä

Dustinilla on yksi markkinoiden laajimmista IT-tuote- ja -palveluvalikoimista. Dustinilla on vuodesta 2016 lähtien ollut useita omia tuotemerkkejä, kuten Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip ja Acutek. Ne kaikki vastaavat lupaustamme tarjota hyvää laatua edulliseen hintaan.