Tranzip

Tranzipin tuotevalikoimassa on 16 ja 32 GB:n USB-muisteja, jotka on helppo laittaa tietokonelaukkuun tai ottaa mukaan liikematkalle. Lue lisää »

USB-muisti

Siirrä tiedostoja nopeasti ja helposti Tranzipin kätevillä ja edullisilla USB-muisteilla. Valikoima sisältää sekä mikro- että vakiokokoisia USB-muisteja, jotka näyttävät upeilta ja jotka on helppo laittaa tietokonelaukkuun tai ottaa mukaan matkalle. Eri toiminnot, kuten tiedoston vetäminen ja pudottaminen suoraan laitteelle, ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo takaavat paremman käyttökokemuksen.

Helppoa ja joustavaa tiedostonsiirtoa

USB-muisti on yhä yksi nopeimmista ja turvallisimmista tavoista varmuuskopioida asiakirjoja ja siirtää tiedostoja eri tietokoneiden välillä. Tranzipin USB-muistien avulla tiedostojen, videoiden ja valokuvien siirtäminen yhdeltä laitteelta toiselle on helppoa. Vedä ja pudota -toiminnon ansiosta voit liittää USB-muistin tietokoneen USB-porttiin ja vetää tiedostot suoraan työpöydälle tai haluamaasi kansioon. Sinun ei tarvitse asentaa tai ladata ohjelmia, vaan voit aloittaa asiakirjojen jakamisen välittömästi. 

Ruostumatonta terästä

Tranzipin USB-muistit on muotoiltu siten, että ne on helppo liittää tietokoneeseen, kokoustilan televisioon tai auton äänijärjestelmään. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo on tyylikäs ja tekee muisteista kestävämpiä.

Mikromuisti maksimaalista liikkuvuutta varten

Tranzipin valikoimassa on myös pienikokoinen mikromuisti, joka on kätevä, jos sinun on otettava tietokone laukusta ja laitettava se laukkuun usein tai jos haluat lähes huomaamattoman USB-muistin. Tallennustilaa mikromuistissa on yhtä paljon kuin vakiokokoisessa muistissa, mutta se on huomattavasti pienempi, eikä paljon liikkuvien tarvitse olla huolissaan sen vääntymisestä.

Tranzip

Tranzipin tuotevalikoimassa on 16 ja 32 GB:n USB-muisteja, jotka on helppo laittaa tietokonelaukkuun tai ottaa mukaan liikematkalle. Eri toiminnot, kuten tiedoston vetäminen ja pudottaminen suoraan laitteelle, ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo takaavat paremman käyttökokemuksen. Ja ne ovat niin edullisia, että voit hankkia myös useampia muisteja.