Zyxel

Zyxel perustettiin 1989 ja yrityksen ensimmäisiin tuotteisiin kuuluivat eri tyyppiset modeemit. Modeemimarkkinat eivät kuitenkaan enää ole erityisen laajat ja Zyxel:in fokus on siirtynyt kytkimiin, reitittimiin ja palomuureihin. Tuotteet suuntautuvat ensisijaisesti pienille ja keskikokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaita mutta yksinkertaisia verkkoratkaisuja. Lue lisää »

Zyxel Nebula

Hallitse verkkoa pilvipalveluista

Vaihda helposti erillisen sovelluksen ja Nebulan eli lisenssivapaan pilvenhallinnan alustamme välillä. Ilman hankaluuksia lisäohjelmiston tai -laitteiston asentamisesta.

Zyxel Firewall

Suojaa haitallisilta koodeilta ja luvattomalta tunkeutumiselta verkkoosi. Suojaa yritysverkkoasi ulkoisilta uhilta Zyxelin palomuurilla. Suojaa yrityskriittisiä tietojasi ulkopuolisten hyökkääjien uteliailta silmiltä.

GS1900-sarja

Zyxelin GS1900-sarjan Gigabit-kytkimet sopivat täydellisesti pienille yrityksille, jotka haluavat pitää verkkoliikenteen eri osat erillään kasvavassa verkossaan mutta joilla ei kuitenkaan ole käytössään IT-asiantuntijoita. Kytkimet tarjoavat kehittyneitä toimintoja, jotka lisäävät joustavuutta ja hallittavuutta.

Zyxel

Zyxel perustettiin 1989 ja yrityksen ensimmäisiin tuotteisiin kuuluivat eri tyyppiset modeemit. Modeemimarkkinat eivät kuitenkaan enää ole erityisen laajat ja Zyxel:in fokus on siirtynyt kytkimiin, reitittimiin ja palomuureihin. Tuotteet suuntautuvat ensisijaisesti pienille ja keskikokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaita mutta yksinkertaisia verkkoratkaisuja.

Mikäli kuvaus sopii sinuun suosittelemme, että tutustut Zyxel:in valikoimaan. Valikoimasta löytyy perinteisten tuotteiden lisäksi myös Powerline-adaptereita sähköverkon muuntamiseen dataverkoksi.