Omat tuotemerkkimme – pienen toimijan vahvuus

Pienenä toimijana voimme sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin ja samalla hyötyä suurten toimijoiden aloitteista hiilidioksidipäästöjemme vähentämiseksi — ja siten myös pienentää ilmastojalanjälkeämme.

Lue lisää: https://www.dustin.fi/kestavaa

Kestävimmän vaihtoehdon valitseminen

Pyrimme jatkuvasti pienentämään omien tuotteidemme hiilijalanjälkeä ja saavuttamaan ilmastoneutraaliuden vuoteen 2030 mennessä.

Kestävä kehitys ei ole enää trendi, vaan jotakin, jossa me kaikki olemme mukana – niin suuret kuin pienetkin, niin yritykset kuin yksityishenkilöt. Meille se on jatkuvaa työtä, jossa suuri osa työstä perustuu eri toimijoiden ja eri vaihtoehtojen vertailuun, niin että me voimme valita ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon.

Sen lisäksi, että me huolehdimme siitä, että omat tuotteemme saavat erilaisia energiamerkintöjä, kuten TCO, pyrimme myös vaihtamaan muovipakkauksemme kestävämpiin vaihtoehtoihin, kuten paperiin.

Haluamme poistaa PVC:n asteittain kaikista johdoistamme ja tuotteistamme

Helena Jungwirth, Head of Communication, Private Label and Takeback

Neljä painopistealuetta kestävämmän tulevaisuuden puolesta:

 1. Mustasta muovista luopuminen
  Pyrimme luopumaan muovista niin suurilta määrin kuin mahdollista, niin tuotteissamme kuin pakkauksissamme. Tärkeintä on luopua mustan muovin käytöstä, koska se on kaikkein haitallisinta. Pyrimme saavuttamaan tämän tavoitteemme vähentämällä muovin määrää pakkauksissamme tai vaihtamalla muovin kokonaan kestävämpään vaihtoehtoon, kuten paperiin.
 2. CO2-päästöjen mittaus
  Mittaamalla ja vertailemalla erilaisia toimitus-, materiaali- ja pakkausvaihtoehtoja voimme valita kestävimmän vaihtoehdon omille tuotemerkeillemme.
 3. Pakkausmateriaalien määrän vähentäminen
  Vähentämällä tuotteidemme pakkausmateriaalien määrää voimme säästää huomattavasti tilaa ja siten myös ympäristöä.
 4. Tuotteita ja palveluita koskevat aloitteet
  Hyödynnämme kolmannen osapuolen tarkastuksia tuotteidemme laadun varmistamiseksi ja niiden seuraamiseksi koko elinkaarensa ajan aina valmistuksesta ja käytöstä loppukäsittelyyn. Lisätietoja on täällä: https://www.dustin.fi/kestavaa.