Haluat varmastikin, että tasa-arvo toteutuu kokouksissa?

Tasa-arvo on käsitteenä laaja. Se voi tarkoittaa myös sitä, että ihmisille annetaan edellytykset osallistua kokouksiin samoilla ehdoilla, olivatpa he sitten kotona tai toimistossa.

"Työ ei ole enää paikka, johon menemme, vaan jotain, mitä teemme". Oletko kuullut tämän lausahduksen aikaisemmin? Se voi olla klisee, mutta monille se on kuitenkin uusi todellisuus. Polyn Pro-Grade-ratkaisut auttavat luomaan tasavertaisia kokouksia.

Sillä ei ole väliä, työskenteletkö kotoa käsin vai istutko toimistossa kollegojen kanssa.

– Kokemuksen pitää olla saumaton ja kaikille samanlainen, Polyn Regional Channel Manager Jon Strindlund sanoo.

Ilman pääsyä kokoushuoneessa olevien kehittyneiden ääni- ja videolaitteiden pariin kotona istuvien on vaikea osallistua kokoukseen samoilla ehdoilla kuin muiden. He eivät yksinkertaisesti näe ja kuule yhtä hyvin kuin toimistossa olevat.

"Pro-Grade-kuulokkeilla, -videokameroilla, -pöytäpuhelimilla ja -kaiutinpuhelimilla voit varmistaa, että työntekijät, jotka eivät ole fyysisesti huoneessa, voivat osallistua kokoukseen ja nauttia yhtä hyvistä elämyksistä kuin muutkin."

Polyn etätyöntekijöille suunnatut ratkaisut tuottavat upeaa ääntä ja kristallinkirkasta kuvaa videokokouksissa. Kannettavien tietokoneiden ja älypuhelinten sisäistä tekniikkaa ei voi verrata näihin ratkaisuihin.

"Vaimentamalla häiritsevät taustaäänet ratkaisumme mahdollistavat yhteistyön tekemisen samoin ehdoin paikasta riippumatta. Kotona, hotellin aulassa tai autossa matkalla lentokentälle".