Poly

Poly luo korkealaatuisia ääni- ja videotuotteita, jotta voit pitää parhaan mahdollisen kokouksen missä ja milloin tahansa. Polyn kuulokkeet, video- ja äänineuvottelutuotteet, pöytäpuhelimet, analyyttiset ohjelmistot ja palvelut on suunniteltu yhdistämään ihmisiä uskomattoman selkeästi. Ne ovat ammattilaistasoisia, helppokäyttöisiä ja toimivat saumattomasti kaikkien parhaiden video- ja äänineuvottelupalveluiden kanssa. Polyn avulla et vain ole paikalla, vaan erotut joukosta.

Poly HP logo

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Poly Videoneuvottelulaitteet - Studio X

Poly Studio X Video Bar -videoneuvottelulaitteet tarjoavat mullistavaa yksinkertaisuutta pienessä ja tyylikkäässä pakkauksessa. Nyt voit pitää neuvotteluja pienemmissä tiloissa ja muodostaa yhteyden helposti neuvotteluhuoneisiin käyttämästäsi videoneuvottelualustasta riippumatta. Koe korkeatasoinen äänenlaatu, kehittyneet kameratoiminnot ja langaton sisällönjako, jonka avulla voit lähettää sisältöä sekunneissa. Kaikki tämä pienoiskoossa yhdessä tyylikkäässä laitteessa.

Poly henkilökohtaiset videolaitteet

Poly Studio P -sarjan henkilökohtaiset videolaitteet varmistavat, että näytät ja kuulostat aina parhaalta. Tehokkaat kamerat kompensoivat epätasaista valaistusta, ja Polyn ensiluokkaisen äänen ansiosta voit keskittyä tilanteeseen häiriöittä.

Poly Kaiutinpuhelimet - Sync 20

Tosiasia on se, että kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen ääni ei ole kovinkaan hyvä. Poly Sync 20 USB/Bluetooth® Smart Speakerphone -kaiutinpuhelimen avulla voit kuulostaa ammattilaiselta. Se saa puhelinneuvottelut ja musiikin kuulostamaan erinomaiselta missä tahansa. Voit käyttää sitä missä tahansa, sillä sen akku kestää tunteja. Kuulet ja tulet kuulluksi aina.

Poly Langattomat Kuulokkeet - Voyager

Ensiluokkaiset langattomat Bluetooth-kuulokkeet. Etsitkö ammattitasoista viestintää liikkuvaan työhön? Siinä tapauksessa tämä on juuri sinulle. Voyager-kuulokkeista on saatavilla eri muotoisia ja tyylisiä malleja, jotta löydät tarvitsemasi äänenlaadusta tinkimättä.

Poly Langalliset Kuulokkeet - Blackwire

Langattomat kuulokkeet, jotka toimivat yhtä hyvin toimistossa kuin liikkeellä ollessakin. Blackwire-kuulokkeet ovat saatavilla sekä mono- että stereomalleina ja ne voidaan liittää laitteeseen USB-/USB-C- tai 3,5 mm:n liitännällä. Aktiivisen melunpoiston, kaiunpoiston ja puhelujen hallinnan kaltaisten ominaisuuksien ansiosta viestintä on helppoa ja miellyttävää.

Poly Konferenssipuhelimet - Trio

Polycom Trio on suunniteltu toimimaan konferenssipuhelimena ja/tai videoratkaisuna. Polycom Trio on kaikkien kokoustilojen älypuhelin. Legendaarisen äänenlaadun, tehokkaan videon ja helpon sisällönjaon ansiosta Polycom Trio muuntaa kaikenkokoiset neuvotteluhuoneet vaivattomiksi tiloiksi tiimityöskentelyä varten.

Poly Kits

Kristallinkirkas ääni ja videokuva samassa helposti määritettävässä ja helppokäyttöisessä paketissa. Poly Studio P5 -sarja nostaa videopuhelut uudelle tasolle. Kaikki alkaa Poly Studio P5 -webkamerasta, jonka tarkkuussäädetty kameraoptiikka saa sinut näyttämään äärimmäisen hyvältä. Ja kun siihen yhdistetään ammattilaistason kuulokemikrofoni tai älykäs kaiutinpuhelin, voit nauttia uskomattoman hyvästä äänestä.

Poly Lens -hallintatyökalu

Poly Lens parantaa yhteistyömahdollisuuksia riippumatta siitä, missä työntekijät työskentelevät tai mitä yhteensopivaa laitetta he käyttävät. Saat tarkempia tietoja siitä, miten laitteet toimivat ja miten niitä käytetään. Ja kyllä, tukipuheluiden määrä vähenee. Ja kaikki käy helposti! Voit aloittaa käytön nopeasti, sillä etähallinta, valvonta ja vianetsintä onnistuvat yhden ja saman näkymän kautta.