• Poly

Poly

Poly (aiemmin Plantronics ja Polycom) luo korkealuokkaisia ääni- ja videotuotteita, jotta voit pitää parhaan mahdollisen kokouksen missä ja milloin tahansa. Polyn kuulokkeet, video- ja äänineuvottelutuotteet, pöytäpuhelimet, analyyttiset ohjelmistot ja palvelut on suunniteltu yhdistämään ihmisiä uskomattoman selkeästi. Ne ovat ammattilaistasoisia, helppokäyttöisiä ja toimivat saumattomasti kaikkien parhaiden video- ja äänineuvottelupalveluiden kanssa. Polyn avulla et vain ole paikalla, vaan erotut joukosta.

Uutuus!
Voyager Focus 2

Emme voineet rakentaa ympärillesi seinää taustamelun poistamiseksi, joten kehitimme seuraavaksi parhaan vaihtoehdot: loimme "puskurivyöhykkeen" uusien Voyager Focus 2 -kuulokkeiden avulla. Poly tarjoaa huipputason tekniikkaa ja koko päivän käyttöön tarvittavaa mukavuutta.

Tuotteeseen

Toimistokuulokkeet

Nykyään riittää haasteita. Yhden haasteista ei pitäisi olla se, että työvoimasi saa työnsä tehtyä missä tahansa. Poly – kuulokkeet, joista on selkeästi hyötyä.

Voyager

Ensiluokkaiset langattomat Bluetooth-kuulokkeet. Etsitkö ammattitasoista viestintää liikkuvaan työhön? Siinä tapauksessa tämä on juuri sinulle. Voyager-kuulokkeista on saatavilla eri muotoisia ja tyylisiä malleja, jotta löydät tarvitsemasi äänenlaadusta tinkimättä.

Blackwire

Langattomat kuulokkeet, jotka toimivat yhtä hyvin toimistossa kuin liikkeellä ollessakin. Blackwire-kuulokkeet ovat saatavilla sekä mono- että stereomalleina ja ne voidaan liittää laitteeseen USB-/USB-C- tai 3,5 mm:n liitännällä. Aktiivisen melunpoiston, kaiunpoiston ja puhelujen hallinnan kaltaisten ominaisuuksien ansiosta viestintä on helppoa ja miellyttävää.

Encore

Encore sopii täydellisesti paljon puhelinta käyttäville ja puhelinkeskuksille. Mikrofonit vaimentavat melua, ja erilaisiin käyttötapoihin on tarjolla erilaisia malleja, kuten kuulokkeet, korvanapit sekä mono-, stereo- tai muunneltavat mallit. Täydellisen kuulokemikrofonin löytäminen on helppoa. Kevyt ja ensiluokkaisen mukava kuulokemikrofoni on valmistettu tuntumaan yhtä hyvältä kuin se kuulostaakin.

Savi

Langattomat DECT™-kuulokkeet on tarkoitettu pöytäpuhelimiin ja ne pysyvät ladattuina jopa 12 tuntia. Ihanteellinen ammattilaisille, jotka tarvitsevat joustavaa viestintää. Voidaan liittää pöytäpuhelimeen, tietokoneeseen tai älypuhelimeen/tablettiin. Mikrofonit vaimentavat melua parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

Kaiutinpuhelimet

Sync 20

Tosiasia on se, että kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen ääni ei ole kovinkaan hyvä. Poly Sync 20 USB/Bluetooth® Smart Speakerphone -kaiutinpuhelimen avulla voit kuulostaa ammattilaiselta. Se saa puhelinneuvottelut ja musiikin kuulostamaan erinomaiselta missä tahansa. Voit käyttää sitä missä tahansa, sillä sen akku kestää tunteja. Kuulet ja tulet kuulluksi aina.

Konferenssipuhelimet

Trio

Polycom Trio on suunniteltu toimimaan konferenssipuhelimena ja/tai videoratkaisuna. Polycom Trio on kaikkien kokoustilojen älypuhelin. Legendaarisen äänenlaadun, tehokkaan videon ja helpon sisällönjaon ansiosta Polycom Trio muuntaa kaikenkokoiset neuvotteluhuoneet vaivattomiksi tiloiksi tiimityöskentelyä varten.

Videoneuvottelulaitteet

Studio X

Poly Studio X Video Bar -videoneuvottelulaitteet tarjoavat mullistavaa yksinkertaisuutta pienessä ja tyylikkäässä pakkauksessa. Nyt voit pitää neuvotteluja pienemmissä tiloissa ja muodostaa yhteyden helposti neuvotteluhuoneisiin käyttämästäsi videoyhteistyöohjelmistosta riippumatta. Koe korkeatasoinen äänenlaatu, kehittyneet kameratoiminnot ja langaton sisällönjako, jonka avulla voit lähettää sisältöä sekunneissa. Kaikki tämä pienoiskoossa yhdessä tyylikkäässä laitteessa.

P-series

Poly Studio P -sarjan henkilökohtaiset videolaitteet varmistavat, että näytät ja kuulostat aina parhaalta. Tehokkaat kamerat kompensoivat epätasaista valaistusta, ja Polyn ensiluokkaisen äänen ansiosta voit keskittyä tilanteeseen häiriöittä.

Lue lisää