Hybridipohjainen työskentelytapa asettaa uusia vaatimuksia

On todettava, että elämäntapamme ja työskentelytapamme ovat muuttuneet pandemian myötä. Digitaalinen muutos asettaa aivan uusia vaatimuksia. Surface Laptop Go täyttää korkeat vaatimukset.

Siirtyminen hybridipohjaiseen työskentelytapaan herättää uusia kysymyksiä henkilöstön, datan ja päätteiden (laitteiden, esim. tietokoneiden) käsittelystä parhaalla mahdollisella tavalla. Lyhyesti sanottuna tarvitaan uudenlaista pääteturvaa. Tietoja on voitava suojata missä tahansa.

– Siksi ei ole ihme, että PwC:n toukokuussa 2020 suorittamassa CIO Pulse -tutkimuksessa yli 50 % vastaajista piti tietoturvan ja -suojan parantamista suurimpana prioriteettina, sanoo Helena Kappen, Microsoftin Surface & Devices -liiketoiminta-alueen johtaja.

IT- ja turvallisuustiimit tekevät kovasti töitä mahdollisten uhkien ja haavoittuvuuksien tunnistamiseksi koko IT-rakenteen laajuudelta. On tärkeää olla ennakoiva ja tunnistaa haavoittuvuudet riskien vähentämiseksi koko organisaatiossa. Eri laitetyyppien, kuten pöytätietokoneiden, tablettien ja muiden laitteiden, turvallisiin päätestrategioihin pohjautuva yhteistyö luo tarpeen edistyneille tietoturvaratkaisuille, pilvipohjaiselle jakelulle ja nykyaikaisille laitehallintatyökaluille.

Microsoft Surfacessa käytetään Intelin suorittimia ja se tarjoaa markkinoiden turvallisimpia laiteominaisuuksia laitteesta pilveen.

"Tietokoneet ovat riittävän tehokkaita selviytyäkseen työtehtävistä, niiden akku kestää pitkään ja niitä on helppo kuljettaa mukana. Niiden hinta ei kuitenkaan ole niin suolainen kuin monesti yritystietokoneiden kohdalla on."