Microsoft

On varmasti vain harvoja ihmisiä, jotka eivät ole kuulleet Microsoftista. Se ei ole kummallista, sillä yritys on valtavan suuri osa tietokonehistoriaa. On varmasti vain harvoja ihmisiä, jotka eivät ole kuulleet Microsoftista. Se ei ole kummallista, sillä yritys on valtavan suuri osa tietokonehistoriaa. Bill Gates ja Paul Allen perustivat Microsoftin vuonna 1975 ja meni vain viisi vuotta ennen kuin IBM otti heihin yhteyttä haluten ottaa käyttöjärjestelmän yrityksen tietokoneisiin. Tuloksena oli käyttöjärjestelmä, joka tänä päivänä on legendaarinen: MS-DOS. Lue lisää »

Surface-tuoteperhe

Tarvitset tehokkaita työkaluja, jotta ideoistasi tulisi totta ja jotka tuottavat täydellisen tasapainon joustavuuden, tehokkuuden ja luovan työn välillä. Kaikki Surface-laitteet on suunniteltu tätä ajatellen, jotta voit luoda ja työskennellä ilman kompromisseja.

Lue lisää

Microsoft Teams

Tehokas yhteistyö on ratkaisevassa asemassa tänä päivänä käytännössä kaikille yrityksille. Samanaikaisesti jokainen tiimi tarvitsee vapauden tehdä yhteistyötä jollain tietyllä tavalla, joka sopii juuri heille. Office 365 Teamsin kanssa tehokkuus saavutetaan joustavuuden avulla.

Lue lisää

Office 365 Subscription

Työskentele haluamallasi tavalla paikasta riippumatta. Office 365 Business Premiumiin sisältyy sähköpostin isännöinti sekä Wordin, Excelin, PowerPointin ja Outlookin työpöytä-, mobiili- ja verkkoversiot. Mukana on myös muita työkaluja yrityksen toiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen. Sovelluksia päivitetään jatkuvasti, joten ne eivät pääse koskaan vanhenemaan.

Lue lisää

Windows 10

Windows 10 tarjoaa tutun Windows-kokemuksen – paitsi vielä paremman. Aloitusvalikko on tullut takaisin ja on joustavampi kuin koskaan aikaisemmin, helppo muokata ja tehdä henkilökohtaiseksi.

Lue lisää

Microsoft Server

Monien uutuuksien ja päivitysten myötä koskien tietoturvaa, hybridiratkaisuja ja hallintoa, Microsoft Server 2022 on luonnollinen valinta monelle käyttäjälle. Microsoft on päättänyt pitää Microsoft Server 2016:n parhaimmat ominaisuudet mukana uudessa versiossaan, mutta monet ratkaisut ovat päivitetty ja muokattu paremmiksi perustuen muun muassa käyttäjien antamaan palautteeseen.

Microsoft

On varmasti vain harvoja ihmisiä, jotka eivät ole kuulleet Microsoftista. Se ei ole kummallista, sillä yritys on valtavan suuri osa tietokonehistoriaa.

On varmasti vain harvoja ihmisiä, jotka eivät ole kuulleet Microsoftista. Se ei ole kummallista, sillä yritys on valtavan suuri osa tietokonehistoriaa. Bill Gates ja Paul Allen perustivat Microsoftin vuonna 1975 ja meni vain viisi vuotta ennen kuin IBM otti heihin yhteyttä haluten ottaa käyttöjärjestelmän yrityksen tietokoneisiin. Tuloksena oli käyttöjärjestelmä, joka tänä päivänä on legendaarinen: MS-DOS. MS-DOS sai nopeasti kannatusta markkinoilla ja Microsoft teki historiaa vuonna 1985 lanseeraamalla Windows:in. Yhä tänäkin päivänä suurin osa maailman tietokoneista käyttää jotakin Windows-versiota.

Sen lisäksi, että yritys on maailman suosituimman tietokonekäyttöjärjestelmän takana, Microsoft on myös mullistanut tavan työskennellä Microsoft Office- ja myöhemmin Office 365 –ohjelmillaan. Kuinka moni tämän tekstin lukijoista on joskus työskennellyt Microsoft Excelin kanssa tai kirjoittanut dokumentin Microsoft Wordilla?

Ohjelmien, kuten Outlook, Microsoft Exchange ja Windows Server ansiosta Microsoft on aina ollut yksi modernin toimiston tukipilareista.

Laitteistot

Microsoft on yksi maailman johtavista ohjelmistojen kehittäjistä ja lisäksi he toimivat nykyään myös laitteistomarkkinoilla. Muun muassa yksi tämän päivän suosituimmista pelikonsoleista, Xbox One, on Microsoftin tuote, ja jo ensimmäisen sukupolven Xbox oli suuri menestys. Ostettuaan Nokian Microsoft valmistaa myös omia matkapuhelimiaan ja jos haussa on tabletti, on Microsoft Surface erinomainen vaihtoehto.