Microsoft

Maailman suosituimman tietokonekäyttöjärjestelmän kehittämisen lisäksi Microsoft on myös mullistanut monen ihmisen työskentelytavat Microsoft Officen ja Office 365:n avulla. Microsoft Surfacet ovat laitteita, jotka toimivat täydellisesti käyttöjärjestelmän kanssa.

Voxicon logo

Tuoteryhmät

Microsoft Surface

Surface on suunniteltu tarjoamaan Microsoftin parhaita puolia kaikenkokoisille yrityksille. Matka alkoi rohkealla visiolla uudenlaisesta muotokielestä sekä ajatuksesta, että käyttäjien ei pitäisi joutua tekemään valintaa monipuolisuuden ja suorituskyvyn välillä. Nykyään Surface auttaa yrityksiä työskentelemään modernilla tavalla. Kyse on joustavasta työskentelymallista, joka antaa työntekijöille vapauden työskennellä missä tahansa ja joka samalla varmistaa, että laitteet ovat turvallisia, tehokkaita ja helposti hallittavissa.

Microsoft 365

Maailmamme on muuttunut. Nykyään tarvitaan yksinkertaisia ja turvallisia ratkaisuja, jotka uudistavat liiketoiminnan ja joiden avulla asioita voi tehdä missä tahansa. Microsoft 365 for Business voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, olitpa sitten vastaamassa etätyövaatimuksiin, kokeilemassa uusia tapoja palvella asiakkaitasi tai tutustumassa erilaisiin liiketoimintamalleihin.

Windows server 2022

Windows Server 2022 on moderni pilvivalmis käyttöjärjestelmä, jonka hybridiominaisuudet maksimoivat investoinnin arvon. Saat suoria liiketoimintaetuja palvelinkeskusten tehokkuutta lisäävien ratkaisujen, edistyneen monikerroksisen tietoturvan, helpon etätyön ja joustavan palvelininfrastruktuurin avulla.

Windows 11

Windows 11 tuo mukanaan selkeitä parannuksia kaikille, jotka työskentelevät sekä kotona että toimistolla. Käyttöjärjestelmä on nimittäin suunniteltu hybridityöympäristöihin. Ajatuksena on, että se toimii missä tahansa. Turvallisella tavalla. IT-osaston on helppo asentaa se ja hallita sitä.