Microsoft Windows 10

Tunnettu ja parempi kuin koskaan aiemmin.

Tuttua ja turvallista

Windows 10 tarjoaa tutun Windows-kokemuksen – paitsi vielä paremman. Aloitusvalikko on tullut takaisin ja on joustavampi kuin koskaan aikaisemmin, helppo muokata ja tehdä henkilökohtaiseksi.

Yhteensopiva

Windows 10:llä pääset heti vauhtiin – sinun ei tarvitse vaihtaa tai asentaa koneesi sisältöä uudelleen.

OneDrive*

Windows 10 tarjoaa ilmaista tallennustilaa OneDrivessa, jonka ansiosta voit koota kaikki kuvasi ja tiedostosi yhteen ja samaan paikkaan sekä päästä käsiksi niihin milloin ja missä tahansa, miltä tahansa käyttämältäsi laitteelta. Vaikka kyseessä ei olisikaan Windows-laite.
*Vaatii internetyhteyttä.

Järjestäydy*

Käytä monia sovelluksia vierekkäin ja luo uusia kirjoituspöytiä saadaksesi lisää tilaa. 
*Sovellusten määrä riippuu laitteen resoluutiosta.

Surffaile nopeammin ja fiksummin

Uusi Edge-selain tekee surffailusta helpompaa monien innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta. Voit esimerkiksi tehdä muistiinpanoja suoraan verkkosivuilla. Kirjoita ja piirtele suoraan verkkosivulle verkkomerkintätoiminnolla ja jaa muistiinpanosi toisille.

Parempi suoja. Nopeammat päivitykset.*

Windows Update tarjoaa enemmän kuin vain turvallisuuspäivitykset. Nyt saat lisäksi viestejä, jotka pitävät sinut päiväntasalla viimeisimmistä Windowspäivityksistä.
*Vaatii internet yhteyden.

Aloitusnäyttö ja Live-panelit

Saat nopean katsauksen kalenterisi, sähköpostisi ja ystäviesi viimeisimmistä tapahtumista. Sekä aloitusnäyttöä että kaikkia paneeleita voi muokata niin , että näet nopeasti mikä on sinulle tärkeää.

Windows Hello

Windows Hello on henkilökohtaisempi tapa kirjautua Windows 10:een biometrisellä tunnistuksella – kirjaudut sisään kasvoillasi, silmän iiriksellä tai sormenjäljellä. Tämä on nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa kuin salasanalla kirjautuminen, sillä sinä itse toimit avaimena.

Continuum

Continuum saa Windows 10:en mukautumaan kulloinkin käyttämäsi laitteen mukaan. Se tarkoittaa, että käyttämäsi ohjelmat ja sovellukset seuraavat saumattomasti ja optimoituvat automaattisesti kun vaihdat toiselta Windows 10-laittelta toiselle.* *Käyttöelämys vaihtelee laitteesta riippuen.

Sovelluksia kaikkiin tarkoituksiin

Windows 10:ssä on lukemattomia käyttökelpoisia sovelluksia esiasennettuna. Esimerkiksi karta, valokuva, sähköposti, kalenteri ja Xbox. 

Täydellinen Officelle

Maailman käytetyin tuottavuusohjelma maailman ehkä tulossuuntautuvimmassa käyttöjärjestelmässä – mielettömän tehokas yhdistelmä. Officella, joka on optimoitu Windows 10:lle saat enemmän aikaan.

Store ja appsit

Käy uudessa Windows Storessa. Virtuaalinen tavaratalosi peleille, sovelluksille, musiikille ja elokuville.