Mikä Surface sopii sinulle?

Microsoftin Surface-perhe on kasvanut vuosien mittaan, joten voi olla vaikea tietää, mikä malli sopii juuri sinulle. Siksi olemmekin laatineet lyhyen oppaan, joka käy läpi eri mallien erot ja esittelee sopivan mallin kuhunkin tarpeeseen. Lue alla olevat vinkkimme.

Kestävän kehityksen mukainen

Microsoftille kestävä kehitys on itsestään selvää! Yritys pyrkii jatkuvasti tekemään ilmastoälykkäitä valintoja ja auttaa myös asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kulkemaan samaan suuntaan. Tutustu tietoihin ja Microsoftin työkaluihin, jotka auttavat sinua kestävän kehityksen matkallasi: Microsoftin kestävä kehitys.

Täältä voit lukea tarkemmin Microsoftin tuotantoon ja materiaalien valintaan liittyvistä ja nimenomaan Surface-laitteita koskevista hankkeista Microsoft Surface – kestävä kehitys Microsoftin kanssa.

picture-of-surface-pro-computer

Surface Laptop 4
Joustava ja kestävä

Jos muiden Surface-mallien tablettitoiminto ei oikeastaan kiinnosta sinua, tämä malli sopii luultavasti juuri sinulle. Surface Laptop on kätevä kannettava, jonka akku kestää pitkään ja joka painaa vain 1,25 kg. Suorituskykynsä puolesta se vastaa suunnilleen Surface Prota, mutta siinä on perinteinen näppäimistö ja sen näytön koko on joko 13,5 tai 15 tuumaa.

Surface Laptop on suosituksemme kaikille, jotka etsivät vähän perinteisempää tietokonetta, joka tarjoaa paljon tehoa ja pitkään kestävää akkua tyylikkäissä ja kätevissä kuorissa.

Katso kaikki Surface 4
picture-of-surface-laptop-computer

Surface Pro 8
Tehokkain Pro

Surface Pro 8 on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa suorituskykyä erittäin monipuolisessa paketissa. Se venyttää tietokoneiden rajoja. Se on tehokkain Surface Pro, sillä tietyissä kokoonpanoissa se perustuu Intel Evo Pro -alustaan. Sen akku kestää jopa 16 tuntia, siinä on Thunderbolt™4-portit, ja se on huippuohut ja kevyt. Surface Pro 8:aa voi käyttää sekä tietokoneena että tablettina, mikä antaa työkalut luovuuden ja tuottavuuden maksimointiin.

Katso kaikki Surface Pro 8
picture-of-surface-go-computer

Surface Laptop Studio
Keskipisteessä luovuus.

Täydellinen tietokone luovaan työhön, kuten CAD- tai CGI-työhön tai muotoiluun. Tämä suorituskykyinen kannettava on kaikkien aikojen tehokkain Surface. Se tarjoaa kaikkien Surface-laitteiden parasta graafista suorituskykyä. Voit käyttää sitä tavallisena kannettavana tietokoneena, luovasti kosketuslevyn ja kynän kanssa tai näyttö taitettuna tietokoneen tehoisena tablettina.

Katso kaikki Surface Studio
picture-of-surface--laptop-go-computer

Surface Pro 7+
Maksimaalinen joustavuus

Tämä on varmasti se malli, jota useimmat ajattelevat Microsoft Surfacea ajatellessaan, sillä tämä sarja käynnisti kaiken. Jos tarvitset tehokkaan ja kevyen tietokoneen, joka kulkee kätevästi mukana, tämä on täydellinen vaihtoehto.

Mielestämme se on yhdessä sisaruksensa Surface Pro 8:n kanssa markkinoiden joustavin tietokone. Suurelta osin siitä on kiittäminen sen muotoilua – laite on kuin tehokas tabletti sisäänrakennetulla jalustalla ja koteloon integroidulla näppäimistöllä. Siten sitä voi käyttää tismalleen kannettavan tietokoneen tavoin ja istua alas kirjoittamaan ja suorittamaan muita askareita tai tabletin tavoin irrottamalla näppäimistön.

Katso kaikki Surface Pro 7+
picture-of-surface-book

Surface Go 3
Joustava ja kestävä

Tämä on Surface-tuoteperheen pienin malli. Se painaa vain 522 grammaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi pelkkä tabletti – Surface Go on täysimittainen tietokone. Se on kuin täydellinen tabletin ja kannettavan välimuoto. Se kulkee helposti mukana tabletin tavoin, mutta siinä on kaikki tarvittava vaativampien sovellusten käyttämiseen, aivan kuten missä tahansa kannettavassa tietokoneessa.

Surface Go on itsestään selvä suosituksemme kaikille, jotka haluavat pitää tietokoneen aina mukana ilman, että se tuntuu suurelta painolastilta. Se ei ole yhtä tehokas kuin isoveljensä, mutta se sopii erinomaisesti perinteisiin käyttötarkoituksiin, kuten Office-ohjelmien käyttöön ja verkkosivujen selaamiseen, varsinkin jos ostat 4G-modeemilla varustetun mallin. Silloin voit olla aina yhteydessä verkkoon.

Katso kaikki Surface Go 3
picture-of-surface-studio

Surface DUO 2
Innovatiivinen Surface-puhelin.

Markkinoille on tullut jotakin ainutlaatuista, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia aiempaa sujuvampaan ja tehokkaampaan työskentelyyn. Puhelin kahdella 5,8" näytöllä, jotka tarjoavat yhdessä 8,3-tuumaisen työskentelyalueen. Laitteessa on 360° kääntyvä sarana, jonka ansiosta voit taittaa sen puhelinasentoon, asettaa sen teltan tavoin pöydälle ja vapauttaa kätesi, käyttää molempia näyttöjä samanaikaisesti, jolloin saat paremman yleiskuvan esimerkiksi sähköposteista ja kalenteritapahtumista, tai antaa toisen näytön toimia näppäimistönä. Täydellinen all-in-one-tuote, josta tulee paras ystäväsi.

Katso kaikki Surface DUO 2
picture-of-surface-pro-x

Surface Laptop Go
Hoida hommat tyylillä

Ohut ja kevyt 12,4 tuuman tietokone, joka tarjoaa upeita käyttökokemuksia. Kevein Surface Laptop, jolla voit hoitaa tärkeät päivittäiset tehtäväsi. Surface Laptop Go on tasapainoinen yhdistelmä suorituskykyä, akkukestoa ja kauneutta. Voit tehdä vaikutuksen muihin ja saada samalla työt tehtyä.

Katso kaikki Surface Go
picture-of-surface-pro-x

Surface Pro X
Kätevä, aina yhteydessä verkkoon

Ohut ja kätevä 2-in-1-laite, jossa on Gigabit LTE -yhteys. Ylitä odotukset ja ole aina valmiina salamannopealla Surface Pro X:llä. Pysy askeleen edellä ultraohuella 2-in-1-laitteellamme, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä, pitkää akkukestoa ja hyödyllisiä työkaluja.

Katso kaikki Surface Pro X
picture-of-surface-hub

Surface Hub 2S
Rajatonta yhteistyötä

Voit tehdä yhteistyötä missä tahansa Surface Hub 2S:llä – se on samaamn aikaan sekä digitaalinen valkotaulu, kokousalusta että tietokone, ja se tuo Windows 10:n tehon yhteistyöhön.

Ohut Surface Hub 2S sopii kätevästi kaikkiin työpisteisiin. Pyörällisen telineen ja akun ansiosta voit mennä sinne, missä saat inspiraation virtaamaan, olipa kyse neuvotteluhuoneesta tai avoimesta tilasta.

Katso kaikki Surface Hub 2S