Löydä Office 365 Business Premium

Työskentele haluamallasi tavalla paikasta riippumatta. Office 365 Business Premiumiin sisältyy sähköpostin isännöinti sekä Wordin, Excelin, PowerPointin ja Outlookin työpöytä-, mobiili- ja verkkoversiot. Mukana on myös muita työkaluja yrityksen toiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen. Sovelluksia päivitetään jatkuvasti, joten ne eivät pääse koskaan vanhenemaan.

Office 365:n tiimityön keskus

Office 365:n tiimityön keskus

Voimauta työntekijäsi ja tiimiläisesi antamalla heille mahdollisuus viestiä mistä tahansa milloin tahansa jatkuvan ja säikeistetyn chat-toiminnon avulla. Jokainen pysyy ajan tasalla joko yksityiskeskusteluiden tai ryhmäkeskusteluiden kautta, ja tärkeitä tiedostoja ja asiakirjoja voidaan jakaa ja laatia yhdessä.

Yksinkertaista asiakkaidesi
      aikataulutusta ja tapaamisten
      hallintaa Office 365:lla

Yksinkertaista asiakkaidesi aikataulutusta ja tapaamisten hallintaa Office 365:lla

Anna asiakkaille nopea ja helppo vaihtoehto aikaa vievälle, turhauttavalle aikataulujen sopimiselle puhelimitse. Voit helposti muodostaa mukautettavan verkkosivun, jonka avulla asiakkaasi voivat tarkastella vapaita aikoja ja varata tapaamisia 24/7. Microsoft Bookingsin avulla voit myös lähettää automaattiset vahvistukset ja muistutukset kaikille asiakkaillesi ja työntekijöillesi, hallita tapaamisia mistä tahansa milloin tahansa ja jopa linkittää asiakkaiden varaukset yrityksesi Facebook-sivulle.

Seuraa ja kasvata asiakassuhteitasi
      Outlookista

Seuraa ja kasvata asiakassuhteitasi Outlookista

Outlookin asiakashallinta järjestää asiakastietosi automaattisesti. Sähköpostit, kokoukset, puhelut, muistiinpanot, tehtävät, sopimukset ja määräajat ovat kaikki yhdessä paikassa – Outlookin Saapuneet-kansiossa. Mikä parasta, voit pitää kaikki tiimiläisesi samalla sivulla. Tietojen jakaminen on helppoa, muistutukset tulevat ajallaan ja käyttö on mahdollista matkoillakin.

Muita uusia Microsoft-tuotteita