Investoi nykyaikaisiin Windows 11 Pro -laitteisiin

microsoft start screen

Intuitiiviset käyttää. Helppoa IT-osastolle. Turvalliset kaikille.

Microsoft 365:llä varustetut Windows 11 Pro -laitteet tarjoavat yhden ratkaisun nykyaikaiselle työtilalle. Yhdessä uusimpien tietoturva- ja tuottavuusominaisuuksien kanssa ne tehostavat jokaisen työntekijän työtä ja parantavat yrityksesi menestystä.

Kuvittele turvallinen yhteistyö uudelleen

Suojaa tietoja ja käyttöä mistä tahansa sisäänrakennetun tietoturvan, laitteistopohjaisen eristyksen, salauksen ja haittaohjelmasuojauksen avulla.

Kuvittele moderni työ uudelleen

Paranna työntekijöiden tuottavuutta nykyaikaisilla yrityskäyttöön suunnitelluilla Windows 11 Pro -laitteilla. Luo sisältöä ja tee yhteistyötä helposti mukautetuilla elämyksillä ja älykkäämmillä videokokouksilla.

Kuvittele moderni IT-hallinta uudelleen

Helpota tietoturvan hallintaa eri paikoissa ja laajenna suojaus pilviympäristöön. Suojaa laitteita, tietoja, sovelluksia ja käyttäjätietoja missä tahansa.

Windows 11 chip-to-cloud -tietoturva

AMD PRO -prosessorit tukevat täysin Microsoftin Secured-core PC -määrittelyä, joka auttaa suojaamaan ympäristöä laiteohjelmistojen haavoittuvuuksilta, suojaamaan käyttöjärjestelmää sekä estämään luvattoman pääsyn laitteisiin ja tietoihin.

AMD:n turvalliset prosessorit

AMD Secure Processor on siruun integroitu tietoturvaprosessori, joka on suunniteltu suojaamaan arkaluonteisia tietoja sekä validoimaan koodin ennen sen suorittamista. Se auttaa suojaamaan järjestelmää ja tietoja laitteella olevilta haittaohjelmilta.

Hoida ja kasvata liiketoimintaasi nykyaikaisilla laitteilla Windows 11 Pron ja Microsoft 365:n avulla

Nyt on aika harkita oikeita tuottavuustyökaluja, jotka sopivat parhaiten tietokoneesi seuraavaan päivityskierrokseen, olipa kyseessä kertaostos (Office Home & Business 2021) tai tilauspohjainen Microsoft 365 yrityksellesi.

Microsoft 365 Business Standard

Lisäedut

Microsoft 365 Business Standard auttaa sinua johtamaan ja kasvattamaan liiketoimintaasi tehokkailla tuottavuussovelluksilla ja -palveluilla. Microsoft 365 Business Standardiin sisältyvä Microsoft Teamsin premium-versio sisältää kokousten tallentamisen, puhelut, äänineuvottelut, 1 Tt:n tallennustilan käyttäjän tiedostoille ja paljon muuta. Katat yhdellä lisenssillä täysin asennetut Office-sovellukset viidessä eri laitteessa käyttäjää kohti: matkapuhelimessa, taulutietokoneissa ja tietokoneissa. Saatavilla Maciin, iOS:iin ja Androidiin Microsoftin ympärivuorokautisella puhelin- ja verkkotuella.

Office Home & Business 2021

Nykyaikainen Office-pakettisi. Office Home & Business 2021 auttaa sinua hallitsemaan liiketoimintaasi tutuilla tuottavuustyökaluilla. Se sisältää perinteiset Outlook-, Word-, Excel-, PowerPoint- ja OneNote-versiot Windows 11 Prolle. Yksi PC- tai Mac-tietokoneeseen asennettu kertaostosversio kotona tai työpaikalla käytettäväksi. Ilmaisessa Microsoft Teamsin versiossa on ominaisuuksia, kuten maksuton keskustelu- ja hakusovellus, kokousten aikataulutus, 2 Gt:n tallennustila käyttäjän tiedostoille ja vierailijamahdollisuus.

Nauti nykyaikaisiin laitteisiin päivittämisen eduista Windows 11 Pron ja Microsoft 365:n avulla

Vaikuta kierrätyksen avulla

Microsoft on sitoutunut suojelemaan työntekijöidensä, asiakkaidensa ja yleisön turvallisuutta ja terveyttä ympäristökäytäntöjensä ja -menettelytapojensa avulla. Microsoft on sitoutunut toimimaan ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Se tekee yhteistyötä toimialaryhmien ja kansalaisjärjestöjen kanssa vastuullisten käytäntöjen vakiinnuttamiseksi kestävien tuotteiden valmistuksessa. Vuonna 2018 Microsoft kierrätti 1,7 miljoonaa kiloa elektroniikkaromua ja ohjasi sen näin pois kaatopaikoilta. Microsoft pyrkii jatkuvasti parantamaan suorituskykyään ja saavuttamaan tavoitteensa yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Jos sinä haluat tai organisaatiosi haluaa osallistua Microsoftin kestävyysaloitteisiin kierrättämällä vanhaa laitteistoaan, lisätietoja löytyy alkuperäisvalmistajien sivustolta. Lisätietoja Microsoftin kierrätyssitoumuksesta on sivustollamme.

Er du klar over at det gamle IT-utstyret ditt kan gjenbrukes?

Med vår returtjeneste Takeback kan du gi utstyr som du ikke lenger bruker, en ny sjanse ved å la oss gjenbruke maskinvaren og selge den videre. I tillegg til å forlenge produktenes levetid og bidra til en mer sirkulær økonomi mottar du en godtgjørelse for produkter som du ikke lenger har nytte av.

*Bare på PC. Finn ut mer (inkludert kompatible mobilenheter) på Microsoft 365 Office.

Täydellinen tietoturvasuunnitelma hybridityöpaikalle

Hybridityöpaikka edellyttää tietoturvaratkaisuja, jotka päivittyvät, mukautuvat ja skaalautuvat tukemaan työntekijöitä heidän työskentelypaikastaan riippumatta. Opi pienentämään kyberturvallisuusriskejä hybridiympäristössä.